首页
登录
职称英语
[originaltext]Interviewer(M) Jean Chatzky(W)Now, listen to Part One of the
[originaltext]Interviewer(M) Jean Chatzky(W)Now, listen to Part One of the
游客
2024-11-19
51
管理
问题
Interviewer(M) Jean Chatzky(W)
Now, listen to Part One of the interview.
M: This morning, on Today’s Money, love and dollars. In this July issue, Money Magazine takes a look at people who are on the hunt for billionaires. But what are the traps when you hunt for a partner with money? Money Magazine’s Jean Chatzky is today’s financial editor. Jean, good morning to you.
W: Good morning.
M: I wanted to say it at the beginning.(1)It just has a kind of sleazy, superficial feel toward people looking for billionaires to marry. But that’s what this article is about, isn’t it?
W: Well, it has the same feeling to me too. But this article is largely commenting on the fact that this is happening, this is out there. I mean I have been in Money Magazine for ten years.(2- 1)We have never written about anything like this before. And that’s because it’s never existed until now in a big way.
M:(2 - 2)Because there are so many billionaires. You mean at this point.
W: Right.(3-1)There are 946 billionaires right now in the world.(2-3/3-2)For the first time, the whole Forbes 400 was billionaires in the United States. If you go one step down, there are about 85,000 people in this country with wealth of 30 million dollars or more, and(2 - 4)it’s easier to find them if this is something that you are out looking for, because there are dating services, dating websites that focus on helping people find other people with money. They have names like millionairematch. com.
M: Are these women looking for men or are these men looking for women? Or is it a little bit of both?
W: It’s definitely a little bit of both.(3 - 3/4- 1)There are more billionaires who happen to be men of the 946. Only about 40 are women. So if you are set on a billionaire, you are going to have a tough time finding one who is a woman. However, I think(4-2)when we talk about this whole phenomenon of older women, younger men, we are actually talking about richer women, poorer men. We are just not saying it.
M: So a man or a woman who wants to find themselves a billionaire, besides the websites they can go to, what else is out there?
W: Well. You have to figure out where the billionaires are to begin with. And that means looking in the different industries where they exist. There are about half of all billionaires that Money Magazine looked at. They took a very scientific approach to this study and found their mates at work.(5)So if this is something that you are up for, and you may want to go out there, get yourself an MBA or get a job in finance or in the investment world which is where most billionaires these days happen to work. This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What does the public think of those who look for billionaires to marry?
2. Which of the following statements is CORRECT?
3. How many billionaires in the world are men?
4. Which of the following statements about women billionaires is INCORRECT?
5. Which of the following is the right way for one to find a billionaire?
选项
A、Making suitable development goals.
B、Getting a MBA diploma.
C、Finding a job in education.
D、Being creative and experienced.
答案
B
解析
本题考查重要细节。根据句(5)可知,设法拿到MBA学位或在金融或投资业找到一份工作都可以使你大大增加接触到亿万富翁的几率,故[B]符合题意;其他选项内容虽正确但原文中未提及,故均排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3852112.html
相关试题推荐
[originaltext]KimBold(M)SusanKleiner(W)Now,listentoPartOneofthei
[originaltext]KimBold(M)SusanKleiner(W)Now,listentoPartOneofthei
[originaltext]M:Okay,soIguessthatwhenwomencometoyouforhelp,thisis
[originaltext]M:Okay,soIguessthatwhenwomencometoyouforhelp,thisis
[originaltext]M:Okay,soIguessthatwhenwomencometoyouforhelp,thisis
[originaltext]Interviewer(M)Mrs.ElizabethMutwa(W)Now,listentoPartOn
[originaltext]Interviewer(M)Mrs.ElizabethMutwa(W)Now,listentoPartOn
[originaltext]W:It’ssuretosayhistransitiontolivinganadoptivehomemay
[originaltext]W:It’ssuretosayhistransitiontolivinganadoptivehomemay
[originaltext]Interviewer(W)SeanSmith(M)Now,listentoPartOneofthe
随机试题
Aestheticthoughtofadistinctivelymodembentemergedduringthe18thcen
[originaltext]Inherearlydaysasanemergencyroomphysician,DoctorJoan
带教制是一种常用的______临床教学方法,充分体现了“以教师为主导,以学生为主
(2017年)甲公司2017年6月20日销售一批价值5000元(含增值税)的商品
下列各项,不属牛黄功效的是()A.清热解毒 B.凉肝息风 C.清热
能与氯丙嗪、异丙嗪组成冬眠合剂的是A.普萘洛尔 B.卡托普利 C.氢氯噻嗪
二级动火申请表应由()填写。A、安全员 B、责任工程师 C、技术员 D、班
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
如图所示,由预埋板和对称于力作用线配置的弯折锚筋与直锚筋共同承受剪力的预埋件,已
(2015年真题)不属于葡萄糖醛酸结合反应的类型是( )A.O-葡萄糖醛苷化
最新回复
(
0
)