首页
登录
职称英语
(1)The most complex object known to humanity is the human brain—and not only
(1)The most complex object known to humanity is the human brain—and not only
游客
2024-11-05
2
管理
问题
(1)The most complex object known to humanity is the human brain—and not only is it complex, but it is the seat of one of the few natural phenomena that science has no purchase on at all, namely consciousness. To try to replicate something that is so poorly understood may therefore seem like hubris. But you have to start somewhere, and IBM and the Ecole Polytechnique Federale de Lausanne(EPFL), in Switzerland, propose to start by replicating "in silico", as the jargon has it, one of the brain’s building blocks.
(2)In a partnership announced on June 6th of 2005, the two organizations said they would be working together to build a simulation of a structure known as a neo-cortical column on a type of IBM supercomputer that is currently used to study the molecular functioning of genes. If that works, they plan to use future, more powerful computers to link such simulated columns together into something mat mimics a brain.
(3)In a real brain, a neo-cortical column is a cylindrical element about a third of a millimeter in diameter and three millimeters long, containing some 10,000 nerve cells. It is these columns, arranged side by side like the cells of a honeycomb, which make up the famous "grey matter" that has become shorthand for human intelligence. The Blue Gene/L supercomputer mat will be used for the simulation consists of enough independent processors for each to be programmed to emulate an individual nerve cell in a column.
(4)The EPFL’s contribution to the Blue Brain Project, as it has inevitably been dubbed, will be to create a digital description of how the columns behave. Its Brain Mind Institute has what is generally regarded as the world’s most extensive set of data on the machinations of the neo-cortex—the columns’ natural habitat and the part of the brain responsible for learning, memory, language and complex thought. This database will provide the raw material for me simulation. Biologists and computer scientists will then collaborate to connect the artificial nerve cells up in a way that mimics nature. They will do so by assigning electrical properties to them, and telling them how to communicate with each other and how they should modify their connections with one another depending on their activity.
(5)That will be no mean feat. Even a single nerve cell is complicated, not least because each one has about 10,000 connections with others. And nerve cells come in great variety—relying, for example, on different chemical transmitters to carry messages across those connections. Eventually, however, a digital representation of an entire column should emerge.
(6)This part of the project is expected to take two to three years. From then on, things will go in two directions simultaneously. One will be to "grow" more columns(the human brain contains about 1 million of mem)and get them to interact with one another. The second will be to work at a more elementary level— mat is, to simulate the molecular structure of the brain, and to look at the influence of gene expression on brain function.
(7)Assuming that the growth of computing power continues to follow Moore’s Law, Charles Peck, the leader of IBM’s side of the collaboration, reckons it should be feasible to emulate an entire human brain in silico this way in ten to fifteen years. Such an artificial brain would, of course, be a powerful research tool. It would allow neurological experiments that currently take days in a "web lab" to be conducted in seconds. The researchers hope, for instance, that their simulated brain will reveal the secrets of how certain psychiatric and neurological disorders develop. But that is probably not the real reason for doing it. The most interesting questions, surely, are whether such an artificial brain will be intelligent, or conscious, or both. [br] Which category of writing does the review belong to?
选项
A、Narration.
B、Description.
C、Argumentation.
D、Exposition.
答案
D
解析
本文主要介绍两家科研机构合作的课题,即大脑构建计算机模型。接着文章又依次叙述了这一课题的原理、流程以及功能,且许多关于大脑的知识也在文中有所体现。据此可知本文是说明文,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3832847.html
相关试题推荐
Humanity’shighlydevelopedabilitytocommunicateverballyisouressence.
Humanity’shighlydevelopedabilitytocommunicateverballyisouressence.
Humanity’shighlydevelopedabilitytocommunicateverballyisouressence.
Humanity’shighlydevelopedabilitytocommunicateverballyisouressence.
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
随机试题
Watchingmoviestarslightuponscreenmayincreasetheoddsachildoryou
HowtoFixtheRichWorld’sFailingHighSchools?Theweakes
Howshouldoneinvestasumofmoneyinthesedaysofinflation(通货膨胀)?Left
芭蕾传入我国的时间约在()A.20世纪20年代0 B.20世纪030年代 C
下列情况可暂不行牙槽骨修整术的是A.拔牙后2个月,下颌骨尖压痛明显 B.上颌无
男孩,1岁,反复发热10天,伴皮疹2天。轻咳,不喘;曾用头孢哌酮治疗3天仍高热。
未取得《药品生产许可证》、《药品经营许可证》或者《医疗机构制剂许可证》生产药品、
某山区三个岩质边坡A、B、C,坡体物质、坡向及平均坡度(约40°)大致相同,坡内
曾经科学家们____了向活体细胞的基因组中编写数据,而如今哈佛医学院的科学家们_
短期贷款报审材料中,借款人近三年的经财政部门或会计师事务所审计的财务报表不包括
最新回复
(
0
)