首页
登录
职称英语
Passage Two (1) The salt equation taught to doctors for more than 200 y
Passage Two (1) The salt equation taught to doctors for more than 200 y
游客
2024-11-03
36
管理
问题
Passage Two
(1) The salt equation taught to doctors for more than 200 years is not hard to understand. The body relies on this essential mineral for a variety of functions, including blood pressure and the transmission of nerve impulses. Sodium levels in the blood must be carefully maintained. If you eat a lot of salt—sodium chloride— you will become thirsty and drink water, diluting your blood enough to maintain the proper concentration of sodium. Ultimately you will excrete much of the excess salt and water in urine. The theory is intuitive and simple. And it may be completely wrong.
(2) The research, published recently in two dense papers in The Journal of Clinical Investigation, contradicts much of the conventional wisdom about how the body handles salt and suggests that high levels may play a role in weight loss.
(3) The findings have stunned kidney specialists. "This is just very novel and fascinating," said Dr. Melanie Hoenig, an assistant professor of medicine at Harvard Medical School. "The work was meticulously done. "
(4) Dr. James R. Johnston, a professor at the University of Pittsburgh, marked each unexpected finding in the margins of the two papers. The studies were covered with scribbles by the time he was done. "Really cool," he said, although he added that the findings need to be replicated.
(5) The new studies are the culmination of a decades-long quest by a determined scientist, Dr. Jens Titze, now a kidney specialist at Vanderbilt University Medical Center and the Interdisciplinary Center for Clinical Research in Erlangen, Germany.
(6) In 1991, as a medical student in Berlin, he took a class on human physiology in extreme environments. The professor who taught the course worked with the European space program and presented data from a simulated 28-day mission in which a crew lived in a small capsule. The main goal was to learn how the crew members would get along. But the scientists also had collected the astronauts’ urine and other physiological markers. Titze noticed something puzzling in the crew members’ data: Their urine volumes went up and down in a seven-day cycle. That contradicted all he’d been taught in medical school-. There should be no such temporal cycle.
(7) In 1994, the Russian space program decided to do a 135-day simulation of life on the Mir space station. Titze arranged to go to Russia to study urine patterns among the crew members and how these were affected by salt in the diet. A striking finding emerged: a 28-day rhythm in the amount of sodium the cosmonauts’ bodies retained that was not linked to the amount of urine they produced. And the sodium rhythms were much more pronounced than the urine patterns. The sodium levels should have been rising and falling with the volume of urine. Although the study wasn’t perfect—the crew members’ sodium intake was not precisely calibrated (校 准)—Titze was convinced something other than fluid intake was influencing sodium stores in the crew’s bodies. The conclusion, he realized, "was heresy. "
(8) In 2006, the Russian space program announced two more simulation studies, one lasting 105 days and the other 520 days. Titze saw a chance to figure out whether his anomalous findings were real. In the shorter simulation, the cosmonauts ate a diet containing 12 grams of salt daily, followed by 9 grams daily, and then a low-salt diet of 6 grams daily, each for a 28-day period. In the longer mission, the cosmonauts also ate an additional cycle of 12 grams of salt daily. Like most of us, the cosmonauts liked their salt. Oliver Knickel, 33, a German citizen participating in the program who is now an automotive engineer in Stuttgart, recalled that even the food that supplied 12 grams a day was not salty enough for him. When the salt level got down to 6 grams, he said, "It didn’t taste good. "
(9) The real shocker came when Titze measured the amount of sodium excreted in the crew’s urine, the volume of their urine, and the amount of sodium in their blood. The mysterious patterns in urine volume persisted, but everything seemed to proceed according to the textbooks. When the crew ate more salt, they excreted more salt; the amount of sodium in their blood remained constant, and their urine volume increased. " But then we had a look at fluid intake, and were more than surprised," he said. Instead of drinking more, the crew were drinking less in the long run when getting more salt. So where was the excreted water coming from? "There was only one way to explain this phenomenon," Titze said. "The body most likely had generated or produced water when salt intake was high. "
(10) To get further insight, Titze began a study of mice in the laboratory. Sure enough, the more salt he added to the animals’ diet, the less water they drank. And he saw why. The animals were getting water—but not by drinking it. The increased levels of glucocorticoid hormones (糖皮质激素) broke down fat and muscle in their own bodies. This freed up water for the body to use. But that process requires energy, Titze also found, which is why the mice ate 25 percent more food on a high-salt diet. The hormones also may be a cause of the strange long-term fluctuations in urine volume.
(11) Scientists knew that a starving body will burn its own fat and muscle for sustenance. But the realization that something similar happens on a salty diet has come as a revelation.
(12) People do what camels do, noted Dr. Mark Zeidel, a nephrologist at Harvard Medical School who wrote an editorial accompanying Titze’s studies. A camel traveling through the desert that has no water to drink gets water instead by breaking down the fat in its hump.
(13) One of the many implications of this finding is that salt may be involved in weight loss. Generally, scientists have assumed that a high-salt diet encourages a greater intake of fluids, which increases weight. But if balancing a higher salt intake requires the body to break down tissue, it may also increase energy expenditure.
(14) Still, Titze said he would not advise eating a lot of salt to lose weight. If his results are correct, more salt will make you hungrier in the long run, so you would have to be sure you did not eat more food to make up for the extra calories burned. And, Titze said, high glucocorticoid levels are linked to such conditions as osteoporosis (骨质疏松症) , muscle loss, Type 2 diabetes and other metabolic (新陈代谢的) problems. [br] Which of the following statements about the research published in The Journal of Clinical Investigation is INCORRECT?
选项
A、It’s the opposite of traditional ways to handle salt in body.
B、Melanie Hoenig thought it had been conducted scrupulously.
C、Dr. Johnston suggested it should be redone to confirm the findings.
D、It’s the result Jens Titze has explored for tens of years.
答案
A
解析
细节题。根据题干提示定位至第二段至第五段。由第二段可知,近期发表在《临床调查杂志》上的两篇艰深论文中的一项研究,与大部分关于身体是如何处理盐分的传统观点相矛盾,而不是相反,[A]与原文表述不符,故为答案。第三段最后一句提到梅勒妮.霍尼格表示研究工作做得非常细致,[B]与原文表述相符,故排除;第四段最后一句中约翰斯顿博士补充道,这些研究结果需要验证,该句中replicate的意思是do the scientific study again or时to get the same result again,由此可知,约翰斯顿博士认为需要重做该研究来验证结果,[C]与原文表述相符,故排除;第五段第一句提到这些新研究论文是一位意志坚定的科学家延斯.蒂策博士长达数十年探索的结果,选项[D]中的explored for tens of years对应原文中的a decades-long quest,[D]与原文表述相符,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3829862.html
相关试题推荐
PassageOne(1)Arthurwastakentothehugemediaevalfortressatthe
PassageThree[br]Whomdoyouthinkthispassageisaddressedto?Peoplewho
PassageThree[br]Whatisthemainideaofthelastsevenparagraphs?Prepar
PassageTwo[br]What’stheauthor’ssuggestioninthelastparagraph?Helpy
PassageTwo[br]Whatdoestheauthormeanbysaying"Tiethefirststepto
PassageTwo[br]Accordingtotheauthor,whatisthereasonforprocrastina
PassageOne[br]Whatdotheexamplesofairshowandthebiggestshipindic
PassageThree(1)Youdonotneedtoplayinabandtobepartofthebu
PassageThree(1)Youdonotneedtoplayinabandtobepartofthebu
PassageThree(1)Youdonotneedtoplayinabandtobepartofthebu
随机试题
Theresearchersputalltheplantsinagreenhousetogrowundernormalcond
某单层砌体结构房屋中一矩形截面柱(b×h),其柱下独立基础如题35~38图所示。
收费天棚下方地面可根据辨色要求选择显色指数Ra为()。A80 B60 C40
患者女,20岁。受凉后发热1周,体温39度,伴咳嗽、咳黄痰、胸痛,经抗炎治疗后体
下列关于货币时间价值的影响因素说法正确的是()。 Ⅰ.时间越长,货币时间价
在氧气使用过程中正确的用氧方法是A.先开小开关,再开总开关,固定好鼻导管后,根据
木材是绿色安全的天然环保材料,其蓄热系数和热阻均较高,这体现了装配式木结构建筑的
下列情况中,表明资产可能发生减值迹象的有( )。A.资产市价的下跌幅度明显高于因
男,70岁。进行性排尿困难10年,夜尿3~4次。从未药物治疗。直肠指检:前列腺体
Osler结见于A、急性风湿热 B、系统性红斑狼疮 C、急性病毒性心肌炎
最新回复
(
0
)