首页
登录
职称英语
Industry should get rid of half its bosses, says behavioral psychologist Al
Industry should get rid of half its bosses, says behavioral psychologist Al
游客
2024-11-02
57
管理
问题
Industry should get rid of half its bosses, says behavioral psychologist Alfred J. Marrow." Adults are quite capable of handling their lives outside their homes, at their jobs," Marrow said in an interview. They need fewer supervisors and managers, not more.
As president of the American Board of Professional Psychology, he’ s heard the complaint from working people over and over again: too many bosses.
If a shirt manufacturer’ s customers are returning merchandise because the collars are crooked, he said, the people who make the shirts are more likely than management to identify the problem quickly if they get together to talk about it.
But if the boss comes on as an adversary, bawling them out for bad work and threatening to or actually firing some, the remaining workers will probably react angrily and work will suffer.
He recalled an insurance company in Hartford, Conn. that got about 50,000 pieces of mail every morning. One person was assigned to slit the envelopes starting at 6 a. m. When a meeting was called to discuss the frequent turnover of employees in that job, one worker suggested that the starting hour be changed to 7:30, and the one person to a team of four of five.
The solution worked, Marrow said, because one person was no longer stuck with a boring and lonely job for four to five hours. The work got done in one hour, and the propel who did it were then given more varied and interesting clerical duties the remainder of the day.
That’ s called "job enrichment." More American companies are turning to it because surveys show it’ s No. 1 on employees’ lists of importance:" Not wages, not hours. They are fifth, sixth, seventh," Marrow said.
Job enrichment and employee participation gain the support of top organizations because they are good for production and reduce staff turnover, he said. For employees who have not yet discovered they can actually influence management, he suggests: if you have a problem or objectives that will be good for the company, first discuss them with your to- workers. [br] If customers are returning shirts because of crooked collars, the people most likely to identify the cause of the problem are______.
选项
A、the salesmen.
B、the supervisors.
C、top management.
D、the people who make the shirts.
答案
D
解析
本题为细节题。参见文中第三段,第一线工人最有发言权。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3828350.html
相关试题推荐
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
Contactmeatonce______anyproblem.A、youshouldhaveB、haveyouC、shouldyou
Itwasunimaginablethattheyshouldhavetravelledacrosssuchan________area
Industryshouldgetridofhalfitsbosses,saysbehavioralpsychologistAl
Thisnewprocess,whichiseasilylearnedandoperated,shouldbeparticularly__
______beforewedepartthedayaftertomorrow,weshouldhaveawonderfuldinner
随机试题
Afledglingfirm.EcoLean,inSweden,hasdevelopedanewpackagingmaterial
Tounderstandthefailingsofexistingfarmprograms,it’simportanttounde
SmotherLove[A]Everymorning,LeanneBricklandandhersisterwoul
国际上出现的信息科技事故表明,如果银行系统中断()以上不能恢复,将直接危及其
下列关于基本信贷分析的说法,正确的有( )。A.需分析目前的还款来源,进而分析
A.进食时饱嗝 B.进食时有哽噎感 C.进食后呕吐 D.进食后胸腹痛 E
A.EDTA盐B.枸橼酸钠C.草酸盐D.双草酸盐E.肝素不适用于凝血象检查和血小
患者,男,68岁,患有高血压病史14年,因糖尿病入院。其所住病房靠近一个施工工地
目前,“金砖四国”的经济总量大致是美国的一半,在全球金融风暴的当下,虽然经济也遭
某新建项目,建设期2年,建设斯内贷款分年度均衡发放,且只计息不还款。第1年贷款
最新回复
(
0
)