首页
登录
职称英语
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and governmen
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and governmen
游客
2024-11-01
51
管理
问题
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and government computers primarily involved in research for the U. S. military. Originally limited to researchers at a handful of universities and government facilities, the Internet has quickly become a worldwide network providing users with information on a range of subjects and allowing them to purchase goods directly from companies via computer. By 1999, 84 mil lion U. S. citizens had access to the Internet at home or work. More and more Americans are paying bills, shop ping, ordering airline tickets, and purchasing stocks via computer over the Internet.
Internet banking is also becoming increasingly popular. With lower overhead costs in terms of staffing and office space, Internet banks are able to offer higher interest rates on deposits and charge lower rates on loans than traditional banks. "Brick and mortar" banks are increasingly offering online banking services via transactional websites to complement their traditional services. At present, 14 percent of Internet households conduct their banking by means of the Internet, and the figure is expected to double or triple during the next two or three years.
Increasing commercial use of the Internet has heightened security and privacy concerns. With a credit or debit card, an Internet user can order almost anything from an Internet site and have it delivered to his home or office. Companies doing business over the Internet need sophisticated security measures to protect credit card, bank account, and social security numbers from unauthorized access as they pass across the Internet. Any organization that connects its networks to the global Internet must carefully control the access point to ensure that outsiders cannot disrupt the organization’s internal networks or gain unauthorized access to the organization’s computer systems and data. [br] The last sentence of the third paragraph tells us that ______.
选项
A、any organization’s networks may be at risk of security breaches
B、current technology cannot safeguard against unauthorized access to online networks .
C、information security should be a pressing concern for Internet commerce
D、organizations must secure their networks and data against unauthorized use
答案
D
解析
细节理解题。根据文章最后一段最后一句中“must control the access to ensure that...”可知作者告诫人们“必须保护网络数据不被外来使用破坏或干扰”,因此,D选项为正确答案。A、B和C选项均未在文中提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3827171.html
相关试题推荐
Governmentreports,examinationcompositions,legaldocumentsandmostbusiness
Thenewsismainlyabout_______.[originaltext]TheIndiangovernmentsaysthe
TheInternetbeganinthe1960sasasmallnetworkofacademicandgovernmen
Itisuptothegovernmentto______therightsofindividualcitizens.A、withdraw
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigned
随机试题
Forthefirsttimeindecades,researchersarereportingasignificantdrop
EmilyandBolton-St.Johnsabidetoexactlythesamerulesaseveryotherfirmi
他跑得够快了。Heisrunningfastenough.
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestory
[originaltext]M:(9)Isthistheworkshoptoprepareforaninterview?Iamtryin
税务机关在对某企业进行纳税检查过程中,发现该单位在经营期间偷逃增值税50000元
哺乳时母亲最佳的体位是A.俯卧位 B.坐位 C.头侧位 D.左侧卧位 E
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
甲公司是一家上市公司,按照有关法律法规的规定,该公司需要定期进行信息披露。下列不
最新回复
(
0
)