首页
登录
职称英语
What development caused a decline in the use of railroads? [br] [originaltext]
What development caused a decline in the use of railroads? [br] [originaltext]
游客
2024-10-30
60
管理
问题
What development caused a decline in the use of railroads? [br]
At the beginning of the last century railroads were used to haul everything. Powerful railroad barons made fortunes without having to be accountable to the public or considerate to customers. But cars and trucks changed all of that. And by 1970, the rail industry was beset with problems. Trucks were taking all the new business. And even so the rail industry remained indifferent to customers. Also many regulations kept the rail industry from adjusting to shifting markets. But in 1980, the rail industry entered the modem era when a deregulation bill was passed that allowed railroad companies to make quick adjustments to fees and practices. Companies reduced their lines by 1/3 and used fewer employees. They also took steps to minimize damage to products. And to increase their shipping capacity by stacking freight containers on railroad cars. To accommodate these taller loads, underpasses and tunnels were enlarged. The image of the rail industry has changed dramatically. Today companies are very responsive to customers and are gaining increasing market shares in the shipping industry. The railroad safety record is also strong. Freight trains have an accident rate that is only 1/3 that of the trucking industry. Trains also come out ahead of the trucks on environmental grounds because they give off only 1/10 to 1/3 the pollution that is emitted by trucks. And railroading does not wear out highways as trucks do.
选项
A、They took steps to minimize damage to products.
B、They increase their shipping capacity.
C、Reduced their lines by 1/3.
D、They begin to take less care for the customer’s products.
答案
D
解析
推理排除题。短文中提到“The image of the rail industry has changed dramatically.”可知,选项D的说法不正确,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3824233.html
相关试题推荐
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
Whatarespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Howdidyoulikeyes
HowmanyelectoratesopposedtheEUconstitutioninFrench?[originaltext]Fre
Howmanyhijackersareinvolvedinthenews?[originaltext]Russiancommandos
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:DoctorWhite,we
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[br][originaltext]W:I’v
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes[br][originaltext]Foxesand
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes[br][originaltext]Foxesand
RichpeopleinBritainhavebeenhuntingfoxes[originaltext]Foxesandfarmer
随机试题
Ifyouwanttoknowmoredetailsaboutthesebuildings,youcangotothesales
Angerisaverycommonhuman【C1】______andatsometimeoranotherweallexp
Theauthorofthisbook(i)____overlooksorminimizessomeoftheproblemsand
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]WhichofthefollowingisNOTmenti
根据《外国人入境完成短期营业性演出活动的办理程序和工作指引》,外国演员应当在工作
隔离开关分合闸位置“双确认”改造中微动开关安装在户外时,微动开关防护等级(),
(____)进行一次照明装置的检查维护。两月$;$每季度$;$每
衣柜:衣服:拉链A.鞋盒:鞋子:鞋带 B.食品:饼干:糖果 C.运动:
关于国际许可协议,下列说法正确的是A.排他许可证协议要求在同一地区内,排斥除许可
A企业2×19年1月1日,以银行存款购入B企业60%的股份,采用成本法核算。B企
最新回复
(
0
)