首页
登录
职称英语
[audioFiles]audio_ezf_m_0063(20101)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezf_m_0063(20101)[/audioFiles]
游客
2024-10-30
49
管理
问题
选项
答案
Airplane Engines
In 1945 a new type of airplane engine was invented. / It was much lighter and more powerful than earlier engines, / and enabled warplanes to fly faster and higher than ever. / This type of engine was called the jet engine / because it blows a large jet of hot air backwards at high speed. / The first airplane to use the new jet engine was built in Britain / and it began carrying passengers in 1952. / It had two jet engines and flew much higher than petrol-engine airplanes. / At this height the air is thinner and very cold, / and so the airplane can cut through the air more easily. / However, the cabin has to be air-conditioned and has to be at normal pressure / so that the passengers may eat, read and sleep in comfort. /
Today all long-distance airplanes have jet engines. / The modern jet airplanes are very big and can carry hundreds of passengers on two different floors, / which makes air travel much cheaper.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3823117.html
相关试题推荐
[audioFiles]audio_ezf_m_0440(20101)[/audioFiles]Inadditiontoage,/gende
[audioFiles]audio_ezf_m_0102(20101)[/audioFiles]Agardenisawonderfulpl
[audioFiles]audio_ezf_m_0134(20101)[/audioFiles]Thereligionofaboutone
[audioFiles]audio_ezf_m_0113(20101)[/audioFiles]Theweatherconcernsevery
[audioFiles]audio_ezf_m_0203(20101)[/audioFiles]Britishwomen,incommonw
[audioFiles]audio_ezf_m_0076(20101)[/audioFiles]Ra
[audioFiles]audio_ezf_m_0464(20101)[/audioFiles]ArtificialIntelligencei
[audioFiles]audio_ezf_m_0452(20101)[/audioFiles]Ourbusy21stcenturyworl
[audioFiles]audio_ezf_m_0251(20101)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezf_m_0001(20101)[/audioFiles]Old
随机试题
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Thebusinessmanlosta(gold)______chancetomakeabigfortune.golden由冠词a和名词chan
[originaltext]W:Ihearyou’reworkingasamarketsurveyorthissummer.It’sg
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumb
Spendingtimeinabookshop______.[br]Accordingtotheauthor,filebestway
险库是指尾矿库安全设施存在严重隐患,若不及时处理将会导致垮坝事故的尾矿库。对险库
从接待旅游团的地陪的角度来看,地方导游服务的中心环节是( )。A.各站联络服务
上边的题干中给出一套图形,其中有五个图,这五个图呈现一定的规律性。在下边给出一套
《舌尖上的中国》这七集纪录片,始于《自然的馈赠》归于《我们的田野》,显然是创作者
某建筑公司与应届毕业的大学生王某以书面形式签订了一份为期2年的劳动合同,关于小王
最新回复
(
0
)