首页
登录
职称英语
Whatever may be said against mass circulation magazines and newspapers, it
Whatever may be said against mass circulation magazines and newspapers, it
游客
2024-10-28
48
管理
问题
Whatever may be said against mass circulation magazines and newspapers, it can hardly be argued that they are out of touch with their readers’ daydreams, and therefore the inducements they hold out to them must be a near accurate reflection of their unfulfilled wants and aspirations. Study these and you will assuredly understand a good deal of what it is that makes society tick.
Looking back, for example, to the twenties and thirties, we can see that circulation managers unerringly diagnosed the twin obsessions which dominated that era of mass unemployment -- economic insecurity and a passionate concern for the next generation. Thus it was that readers were recruited with offers of free insurance policies for the one, and free instant education for the other. The family whose breadwinner lost an eye in a double railway derailment, or an arm in a flood, could confidently expect to collect several hundred pounds from the Daily This or the Evening That. The family who could not afford to send their son to grammar school could find consolation in equipping him with the complete works of Shakespeare in one magnificent, easy-to-read volume.
After the war the need to fall into step with the new consumer society was soon realized. If you were flanked by neighbors who, unlike you, could afford a holiday abroad, then winning an easy competition could set you up with a fortnight in an exotic sunspot. Dishwashers, washing machines, slow-cookers and deep-fat-friers were -- and still are -- available by the same means. [br] Why did holidays abroad become a common prize after the war?
选项
A、Group travel became easier.
B、Everyone wanted the opportunity to travel.
C、People became more interested in material possessions.
D、People wanted to get away from familiar surroundings.
答案
B
解析
本题询问为什么二战后“出国旅游”成了流行的奖励。这一定与读者的需求紧密相 关。文章最后一段讲到“If you were flanked by neighbors who,unlike you,could afford a holiday abroad",可见,战后的新一代读者对旅游产生了浓厚的兴趣,这也 就是出国旅游奖励流行起来的原因。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3821463.html
相关试题推荐
Whatevermaybesaidagainstmasscirculationmagazinesandnewspapers,it
【B1】[br]【B13】A、againstB、asC、inD、forD介词搭配题。句意为:它可以换成货物,也可以做成工具、武器或装饰品。goods
Theshoemakercanmendwhatever______.A、whichneedsmendingB、needstobemend
______,manypeoplestillvoteagainsttheuseofthedeathpenalty.A、Howeverso
Thousandsofpeopleturnoutintostreetsto______againsttheprojectputforw
NorthKoreadidnotreleaseitsdenouncementagainstthejointU.S.-SouthKore
______muchadviceyougivehim,hedoesexactlywhathewants.A、WhateverB、’Whi
______makesmistakesmustcorrectthem.A、WhatB、ThatC、WhoeverD、WhateverC
______Iloveyou,Icannotletyoudowhateveryouwill.A、MuchasB、WhetherC、Al
______breaksthelawshouldbepunished.A、HeB、WhoeverC、AnyoneD、WhateverB
随机试题
TheSupremeCourt______thejudgmentofthelowercourtinthatcaselastweek.A、
ItisthefirsttimethatI(be)______toBeijing.havebeen在Itisthefirst/se
You’llpayfortheimportedtechnologyintheformofroyaltiesapartfromacer
Nearlyallsurgicalstuntsstickthemselveswithneedlesand【C1】______inst
[A]brief[B]conclude[C]cumulative[D]descendants[E]Developed[F]Exotic[G]hazard[H]
城市规划图中经常使用的下列四种色线中,何者是控制基础设施的用地界限线?( )A
材料供货商(材料供应部门)对施工生产用料单位实行()。A.项目经理责任制 B
禁用于溃疡性穿孔出血患者的药物是A.垂体后叶素B.溴丙胺太林C.维生素KD.氨甲
(2018年真题)下列需要检查甲醇量的是( )A.国公酒 B.急支糖浆 C
特别重大质量事故的调查程序应按照( )有关规定办理。A.当地人民政府 B.上
最新回复
(
0
)