首页
登录
职称英语
According to Dr. Jarvik’s studies, middle-aged and older persons would expect to
According to Dr. Jarvik’s studies, middle-aged and older persons would expect to
游客
2024-10-25
61
管理
问题
According to Dr. Jarvik’s studies, middle-aged and older persons would expect to ______. [br]
Many of us believe that a person’s mind becomes less active as he grows older. But this is not true, according to Dr.Jarvik, professor of psychiatry at the University of California. She has studied the mental functioning of aging persons for several years. For example, one of her studies concerns 136 pairs of identical twins, who were first examined when they were already 60 years old. As Dr. Jarvik continued the study of the twins into their 70’s and 80’s, their minds did not generally decline as was expected.
However, there was some decline in their psychomotor speed. This means that it took them longer to accomplish mental tasks than it used to. But when speed was not a factor, they lost very little intellectual ability over the years. In general Dr. Jarvik’s studies have shown that there is no decline in knowledge or reasoning ability. This is true not only with those in their 30’s and 40’s, but with those in their 60’s and 70’s as well. In the cases where the older person’s mind really seems to decay, it is not necessarily a sign of decay due to old age. Often it is simply a sign of a depressed emotional state.
选项
A、they lost a little ability to reason over the years
B、the only factor which declined over the years was their speed with which to perform mental tasks
C、their memory was not as good as it had once been
D、their minds became a bit more active as they grew older
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3816768.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,PresidentBushwillinvadeIraqandtopplePresidentSadd
Accordingtothenews,PresidentBushwillinvadeIraqandtopplePresidentSadd
AccordingtotheresearchbyNASA,anafternoonnap______.[br][originaltext]
AccordingtotheresearchbyNASA,anafternoonnap______.[originaltext]Tak
Accordingtothenews,howmanypilotwhaleseventuallydiedbeforetheywerere
Accordingtothereport,howmanyoverseasarenowstudyinginBritain?[origina
Accordingtothewoman,whatgovernstheclotheswewear?[originaltext]M:Doyo
Youshouldhaveputthemilkintotheice-box,Iexpectit______undrinkableby
AccordingtoDr.Jarvik’sstudies,middle-agedandolderpersonswouldexpectto
Accordingtothenarrator,whichkindofdogsisthoughttohaveasenseofhumo
随机试题
Havingalargerassortmenttochoosefromincreasesconsumers’expectations
Goodjobsarescarcethesedays,withroughly15millionAmericansoutofwo
Childrenoftenhave【C1】______moresensethantheir【C2】______.Thissimpletr
Thevalueofourhousesoared,enablingusto______alargerplace.A、tradedown
A.单萜B.三萜C.二萜D.倍半萜E.都不是人参皂苷是
多油断路器引线或接线端子发热相间温差不超过(____)K,为一般缺陷。(A)10
商业秘密是指不为公众所知悉、能为权利人带来经济利益,具有实用性并经权利人采取保密
低市净率和低市盈率的股票,其价格被低估的可能性较低,而被高估的可能性则较高。()
个人贷款客户定位包括()。A.合作单位定位 B.贷款客户定位 C.合作单位
在给社区口腔保健人员讲课时,吴教授特别强调了残疾人口腔健康的主要问题是A.牙列不
最新回复
(
0
)