首页
登录
职称英语
The Russian Military says it will [originaltext] The Russian Military says i
The Russian Military says it will [originaltext] The Russian Military says i
游客
2024-10-24
58
管理
问题
The Russian Military says it will
The Russian Military says it will retaliate for a Chechen rebel ambush that killed 18 government soldiers. As VOA’s Peter Collins reports from Moscow, the attack is the worst in many months and threatens to derail the shaky peace process in Chechnya. The Russian joint command in Chechnya is urging civilians to leave the southern area of Vidinor where the ambush took place Tuesday. Details of the attack began emerging on Wednesday when Russian TV showed the bodies of 18 Russian servicemen killed. Five more were captured and seven wounded making the rebel attack the worst since a ceasefire agreement in late July.
选项
A、kill 18 government soldiers.
B、leave the southern area of Vidinor.
C、derail the shaky peace process.
D、retaliate for a Chechen rebel ambush.
答案
D
解析
题目涉及到俄国军队声明将要采取什么行动。由新闻第一句提到的... it will retaliate for a Chechen rebel ambush...可知答案为D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3814872.html
相关试题推荐
Whatistheplanmainlyabout?[originaltext]Cityofficialshaveapproved
WhatdidNOThappenaftertheintrusionofthetwomen?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[br][originaltext]
WhichofthefollowingdidNOThappentotheoperahouse?[originaltext]La
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Internetexpertsare
Thespeakersareina______.[br][originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheO
Thespeakersareina______.[br][originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheO
Thespeakersareina______.[br][originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheO
Thespeakersareina______.[originaltext]W:Sir,you’vebeenusingtheOnline
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutthebook?[br][originaltext]W:CanI
随机试题
Wheredoesthistalkprobablytakeplace?[br][originaltext]Londonstreetsare
Onwhatdaywilltheymeet?[br][originaltext]M:Look,Lynn,IthinkIhaveto
SpeakerA:Couldyougivemesomeadviceonhowtoprepareforthefinal?Speake
______youareproveninnocent,youcanshakeoffalltheshadowscastonyou.A、
Amusselgripsahardsurfaceveryfirmlyto______.[br]Scientistsarenotthi
某政府部门要进行采购招标,其招标的部分流程如下:关于上述招标流程,下面说法正确的
材料: 某教师在设计“瓜分狂潮”平目的内容时.用到了下面两幅漫画. 问题
校园的整体规划及其建筑风格应反映学校内在的文化特色,它主要反映的文化形态是()
C企业制造费用期末记录余额为零,经审计人员审核,发现期末累计贷方余额为260万元
根据《公路工程标准施工招标文件》,除项目专用合同条款另有约定外,以下各项中解释合
最新回复
(
0
)