首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Andrew Carnegie was b
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Andrew Carnegie was b
游客
2024-10-23
65
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
Andrew Carnegie was born in Dunermline, Scotland, on November 25, 1855. The son of a weaver, he came with his family to the United States in 1848 and settled in Allegheny, Pennsylvania. At age thirteen, Carnegie went to work as a bobbin boy in a cotton mill. He then moved rapidly through a succession of jobs with Western Union and the Pennsylvania Railroad. In 1865, he resigned to establish his own business enterprises and eventually organized the Carnegie Steel Company, which launched the steel industry in Pittsburgh. At age sixty-five, he sold the company to J. P. Morgan for $ 480 million and devoted the rest of his life to his philanthropic activities and writing, including his autobiography.
Many persons of wealth have contributed to charity, but Carnegie was perhaps the first to state publicly that the rich have a moral obligation to give away their fortunes. In 1889 he wrote The Gospel of Wealth, in which he asserted that all personal wealth beyond that required to supply the needs of one’s family should be regarded as a trust fund to be administered for the benefit of the community. During his lifetime, Carnegie gave away over $ 350 million. He died in Lenox, Massachusetts, on August 11,1919.
选项
A、In 1865.
B、In 1948.
C、in 1900.
D、In 1889.
答案
C
解析
此题是数字计算题,根据文中"Andrew Carnegie was born in Dunfermline, Scotland, on November 25, 1835... At age sixty-five, he sold the company to J. P. Morgan for $ 480 million" 可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3813520.html
相关试题推荐
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[originaltext]Fifteenpe
Whatarethetwopeopletalkingaboutinthisconversation?[br][originaltext]
WhydomanyvisitorscometoCambridge?[br][originaltext]"Whereistheu
HowmanybikemessengersaretherewhosendpackagesinNewYork?[originaltext]
Whyisthemanmadetoshowhisdriver’slicense?[originaltext]W:Okay.MayIs
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenews?[br][originaltext]Eu
WhichofthefollowingisNOTtrue?[br][originaltext]NowtoJapanandth
WhichofthefollowingisNOTtrue?[originaltext]NowtoJapanandthechan
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
随机试题
Whywastheseminardelayed?[originaltext]W:Hey,Mike.Iwasjusttoldthatou
Despitethefactthattodayvirusesareknowntocausecancerinanimalsand
[originaltext]W:It’sveryniceofyoutogivemeyourticketsfortheplay.M
(1)RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryra
外部成长战略特点通过()等方式扩展组织的资源或强化其市场地位。A.兼并
图所示高层建筑分成Ⅰ、Ⅱ两部分,当两部分各为下列结构中的( )时,要求的防震缝
关于路用水泥混凝土配比设计,试回答下列问题。(19)路面用水泥混凝土配合比设计确
分项工程质量检验评分中,不得进行检验和评定的情况有() A.实测项目不合
关于古代思想家与其思想,下列对应错误的是()。A.独与天地精神相往来—
从迁移产生的方向看,迁移可分为{pz_填空}和逆向迁移,前者指先前学习对后继学习
最新回复
(
0
)