首页
登录
职称英语
The following details are the reactions to the huge increases in oil company pro
The following details are the reactions to the huge increases in oil company pro
游客
2024-10-22
69
管理
问题
The following details are the reactions to the huge increases in oil company profits EXCEPT [br]
When the top U.S. oil companies announced huge increases in profits this week, many consumer advocates cried foul. At a time when American motorists are paying record-level prices for gasoline, some in the U.S. Congress think the oil company profits should be scrutinized closely. The U.S. Senate Finance Committee is seeking tax return information on top U.S. oil companies from the Internal Revenue Service and some politicians are calling for a windfall profits tax. [29]Of course, oil companies oppose such a move, citing similar or even higher profit increases in other industries, such as pharmaceuticals, that have not caused an uproar. [30]Oil industry analysts, however, say a windfall profits tax might be counterproductive. Bob Tippee, editor of Houston-based Oil and Gas Journal, says large oil company profits could benefit consumers in the end.
选项
A、They think a windfall profits tax might work.
B、They think consumers will finally benefit from the large oil company profits.
C、They think a windfall profits tax is good for oil industry.
D、They think a windfall profits tax should also be imposed on pharmaceuticals industry.
答案
B
解析
新闻提到,石油分析家说征收暴利税可能达不到预期的目标,而石油工业的高利润最终会让消费者受益。故选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3813036.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdidthewomanNOTmention?[originaltext]W:Alan,doyou
Whichofthefollowingisirrelevanttothecauseoftheexplosions?[br][orig
Whattopicdoesthespeakerexplainindetails?[br][originaltext]Certain
Whattopicdoesthespeakerexplainindetails?[br][originaltext]Certain
Whattopicdoesthespeakerexplainindetails?[br][originaltext]Certain
Theyareteachersanddon’trealize______tostartandrunacompany.A、whatit
Thefollowingdetailsarethereactionstothehugeincreasesinoilcompanypro
Russia’soilindustryhasdonethefollowingEXCEPT[br][originaltext]Rus
Russia’soilindustryhasdonethefollowingEXCEPT[originaltext]Russia’s
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
随机试题
(北京航空航天大学2010年试题)Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossible
Allthroughmyboyhoodandyouth,Iwasknownasanidler;andyetIwasalw
High-qualitycustomerserviceispreached(宣扬)bymany,butactuallykeepingc
[originaltext]W:Goodmorning,Chuck,areyoualsoherewaitingforProfessorJ
FortravelerstoEurope,fromJanuary2002there’ssomethingspecialonoffe
扩大居民消费必须使居民“有更多钱花”“有钱更敢花”“有钱花得舒心”与之相对应的有
函数y=-x·COS3f的部分图象是()。 A. B. C. D.
下列哪项检查对鉴别血管内溶血和血管外溶血无帮助? A.血浆游离血红蛋白B.血浆
付款人对收款人委托收取的款项拒绝付款的,应在接到付款银行发出通知的次日起()内出
甲为乙公司业务员,负责某小区的订奶业务多年,每月月底在小区摆摊,更新订奶户并收取
最新回复
(
0
)