首页
登录
职称英语
Two hundred years ago, people used to [br] [originaltext] Two hundred years a
Two hundred years ago, people used to [br] [originaltext] Two hundred years a
游客
2024-10-22
54
管理
问题
Two hundred years ago, people used to [br]
Two hundred years ago, before the industrial revolution, most people worked on the farm and pretty much stayed in one place for their whole lifetime. (19)One hundred years later, you learned to use some kind of technology at a factory, but this training and technology would also last your entire career. Once you made a decision about what job you wanted or could get, you keep that job the rest of your life and didn’t have to think about it again. It was like getting on a train and knowing your exact destination.
In the late 20th century, as our job options increased, work was like getting a car and learning to drive. You could go to many more places than on the train, but still you could only go where there were roads.
These days, with so many opportunities and possibilities available, preparing for the future is like driving an all-terrain vehicle. With four-wheel drive, you don’t have to stay on the road. In fact, some of the best places to go don’t even have roads.
选项
A、these training and technology would last only a while.
B、these training and technology would last all one’s life.
C、these training and technology would last all one’s career.
D、these training and technology were much more developed than before.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3812976.html
相关试题推荐
TheJapanesebullettrains[br][originaltext]Foryearsnow,theworld’sfas
Russia’soilindustryhasdonethefollowingEXCEPT[br][originaltext]Rus
Twohundredyearsago,peopleusedto[br][originaltext]Twohundredyearsa
Twohundredyearsago,peopleusedto[originaltext]Twohundredyearsago,be
WhydidthecouplerecognizeRod’svoiceontheradioimmediately?[originaltext
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]M:Hi,Wendy.Wh
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]M:Hi,Wendy.Wh
Whatisthemaintopicoftheconversation?[originaltext]M:Hi,Wendy.Whatare
Whathappenedafterthemanbuilthisfirstcomputer?[br][originaltext]W:Wha
Inthenexttwoandahalfyears______jobswillbecutbySony.[originaltext]
随机试题
______doesnotbelongtoNewEngland.A、MaineB、VermontC、NewYorkD、RhodeIsland
______istheauthorofthefirstAmericanshortstoriesandfamiliaressaysand
FiveBadStudyHabitsIfyouhavepreparedforthetestsformanyhours,andyet
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
EffortstoProtecttheEnvironmentMostscientis
BonAppetiteA)Wealllovethefoodwegrowupo
[originaltext]In2012,theMangaloreCityCorporationbannedthemanufactur
沥青和水泥应以()为单位计量。A.千克 B.袋 C.立方米 D.平方
发热恶寒,口微渴的临床意义是()A.里热炽盛 B.外感风热 C.湿热内
沙保弱培养基常用于哪种微生物的培养A.病毒 B.细菌 C.真菌 D.螺旋体
最新回复
(
0
)