首页
登录
职称英语
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they
游客
2024-10-22
57
管理
问题
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’re 18, and the truth is far from that," says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin. Today, unexpected numbers of young adults are living with their parents. "There is a major shift in them," declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University, whose son, 19, moved back in after an absence of eight months.
Analysts cite a variety of masons for this return to the nest. The marriage age is rising, a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people. A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters. For some, the expense of an away-from-home college education has become so excessively great that many students now attend local schools. Even after graduation, young people find their wings clipped by skyrocketing housing costs.
Living at home, says Knighton, a schoolteacher, continues to give security and moral support. Her mother agreed, "It’s ridiculous for the kids to pay all that money for rent. It makes sense for kids to stay at home." But sharing the family home requires adjustments for all. There are the hassles over bathrooms, telephones and privacy. Some families, however, manage the delicate balancing act. But for others, it proves too difficult. Michelle Del Turco, 24, has been home three times — and left three times. "What I considered a social drink, my dad considered an alcohol problem," she explains. "He never liked anyone I dated, so I either had to hide away or meet them at friends’ houses."
Just how long should adult children live with their parents before moving on? Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake. Children, struggling to establish separate identities, can end up with "a sense of inadequacy, defeat and failure." And aging parents, who should be enjoying some financial and personal freedom, find themselves stuck with responsibilities. Many agree that brief visits, however, can work beneficially. [br] The underlined word "hassles" in the passage (Para. 3) probably means
选项
A、agreements.
B、worries.
C、disadvantages.
D、quarrels.
答案
D
解析
定位于文中第三段中间部分,根据上题分析可知,孩子跟父母同住难免会出现一些小摩擦,而此处的hassles应该指的是“争吵”,由此可知答案为D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3811906.html
相关试题推荐
"Thereisasenselessnotionthatchildrengrowupandleavehomewhenthey
"Thereisasenselessnotionthatchildrengrowupandleavehomewhenthey
HowoldchildrenaregivenvaccineagainstpolioinPakistan?[originaltext]
Whydidchildrennotneedformalschoolsforalongwhile?[originaltext]Th
Thereshouldberoomforprogramsofworldnewswithinchildren’s______.A、rang
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromothersoft
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromothersoft
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromothersoft
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromothersoft
Exceptionalchildrenaredifferentinsomesignificantwaysfromothersoft
随机试题
Weallknowthatthenormalhumandailycycleofactivityisofsome7-8hou
Tattoosdidn’tspringupwiththedawnofbikergangsandrook’n’rollbands.
Hewasalwaysconcernedabout____________(穷人和病人).thepoorandtheill
IntheUnitedStatesthefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswer
A.肾 B.脾 C.胃 D.肝 E.肺"贮痰之器"是指
扭住“精准”,找对“穷根”,进行靶向治疗,做到精准扶贫、精准脱贫,精准到事、精准
属于企业建立与实施有效内部控制应包括的要素是( )。 Ⅰ.组织架构Ⅱ.风险评
下列选项中最符合所给图形规律的是: A.如上图所示 B.如上图所示 C.如
A.鲸蜡醇 B.泊洛沙姆 C.单硬脂酸甘油酯 D.甘油明胶 E.叔丁基对
某分部工程双代号网络计划如图3-60所示。图中已标出每个节点的最早时间和最迟时间
最新回复
(
0
)