首页
登录
职称英语
By what means did Joe think he could become rich? [br] [originaltext] Joe g
By what means did Joe think he could become rich? [br] [originaltext] Joe g
游客
2024-10-21
53
管理
问题
By what means did Joe think he could become rich? [br]
Joe grew up in an orphanage. He envied rich people and decided when he grew up he could make much money.
Joe was not clever and he failed all his school exams. "I will either have to find a good job or I will have to become a thief." Joe said to himself. He knew he would never find a well-paid job. For months Joe watched a bank out of town. He noticed when it had the fewest customers. He watched, waited and planned.
One afternoon he found that only two tellers were on duty. "I will either succeed and be very rich or fail and go to prison." said Joe. He was willing to take the risk. Then he Walked in and pushed a demand note over the counter. The teller read it, turned pale and quietly opened a small safe behind him. He took out $50,000 and placed the bank notes in Joe’s open bag. Then Joe ran as fast as he could.
That night Joe had to bury money in case the police caught him. He chose a deserted piece of land near the house, be was glad when the money was safely hidden in the ground.
The next day he was woken by bangs on his door. He answered and there came two policemen. "Joseph Smith, you ate under arrest for robbing a bank!"
Joe protested in vain. The bank had hidden cameras and the whole raid had bean photographed. Joe was caught and put into prison.
Ten years later Joe was set free, He quickly made his way to the spot where he had buffed the money.
A big building had been built on the site.
选项
A、Because he had a letter of thanks.
B、Because he feared that he might be killed if he refused.
C、Because Joe gave him a demand note.
D、Because Joe showed a cheque payable at sight.
答案
B
解析
根据常识可知C 很可能不是答案。再由The teller read it,turned pale and quietly opened a small safe behind him可知答案为B 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3810991.html
相关试题推荐
Twohundredyearsago,peopleusedto______.[originaltext]Twohundredyea
Whatcanbeinferredabouttheman?[br][originaltext]M:Iamreallyunderthe
Whatcanweknowaboutthepackageofincentives?[br][originaltext]With
Whatcanweknowaboutthepackageofincentives?[originaltext]With10wee
Thedemonstrationisto______.[br][originaltext]Onthesecondanniversary
Thedemonstrationisto______.[originaltext]Onthesecondanniversaryofth
WhichoneisNOTtrueaboutthebigfire?[originaltext]Thefirefightersha
WhichactivityoftheUnionisnotmentionedbythespeaker?[br][originaltext
WhichpartieshavetraditionallygovernedAustria?[br][originaltext]Thep
WhichpartieshavetraditionallygovernedAustria?[originaltext]Thepeople
随机试题
What’sthepassagemainlytalkingabout?[br][originaltext]You’veprobably
[originaltext]Chinesecuisineisnotedforthefollowingcharacteristics:(16)V
[originaltext]W:Whattimedoyouwantpeopletocome?M:Six.Andtellthemno
[originaltext]Researchershavediscoveredalinkbetweendrinkingandthink
公司按照项目核算成本,在针对某化工厂信息化咨询项目中,需进行10天的驻场研究,产
钢质金属基材防眩板热塑性涂层单涂层厚度为()。A.0.18~0.60mm B.
腰椎穿刺术禁忌证是A.颈部抵抗 B.颅后窝肿瘤 C.椎间盘突出 D.突发的
Thestormcausedseveredamage.A:physic
运行中的压力释放阀动作后,停运设备后将释放阀的()信号手动复位。电气$;
某防洪堤坝的填筑压实工程造价约800万元;检测中发现压实土的干密度未达到规定值,
最新回复
(
0
)