首页
登录
职称英语
We learn from the passage that about two-thirds of the courses are taught throug
We learn from the passage that about two-thirds of the courses are taught throug
游客
2024-10-19
53
管理
问题
We learn from the passage that about two-thirds of the courses are taught through ______.
Washington University in St. Louis, Missouri is a medium-sized university. It has 11,000 students, 12% of them are international students, mostly graduate students. The university has schools for law, medicine and social work. It also has a Business School, a School of Design and Visual Arts and a School of Engineering and Applied Science. But more than 60% of courses are taught through the Arts and Sciences Program (Qll). The new school year that begins this fall will cost about $50,000 for undergraduates, that includes 12 months of living expenses estimated at $20,000 (Q12). Graduate tuition differs by program, tuition for the Master of Social Work Program, for example, will cost $27,000 in the coming year. The Master of Business Administration Program will cost about $38,000. The university offers financial assistance to international students including first year students, but says its resources are limited. Scholarships are available. The university also offers a monthly payment plan to spread out the cost of tuition. It offers loan programs. International students in the United States generally cannot receive federal student loans (Q13) , but they maybe able to take out private loans as many American students do. Washington University in St. Louis was named Eliot Seminary when it opened in 1853. Later the name was changed to honor the first American president— George Washington.
选项
A、the School of Design and Visual Arts.
B、the School of Social Work.
C、the School of Business.
D、the Arts and Science program.
答案
D
解析
细节题。文中提到超过60%的课程通过文科和理科计划授课(But more than 60% of courses are taught through the Arts and Sciences Program.),故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3808706.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,mothersin______spendmoretimelookingafterchildre
Welearnfromthepassagethatabouttwo-thirdsofthecoursesaretaughtthroug
Welearnfromthepassagethatabouttwo-thirdsofthecoursesaretaughtthroug
ForallthestrugglesthatGreecehasgonethroughtosatisfyitsdemanding
ForallthestrugglesthatGreecehasgonethroughtosatisfyitsdemanding
Accordingtothepassage,theaverageageofthefleetofDelta/Northwestis____
Theserviceoperates36librariesthroughoutthecountry,whilesix______libra
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufo
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifi
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifi
随机试题
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweveryth
使水资源具有再生性的根本原因是自然界的( )。A.水文循环 B.蒸发 C.
石灰硬化是由( )完成的。A.外部Ca(OH)2析晶、干燥,内部Ca(OH)2
女性患者,65岁,因外阴瘙痒和出现外阴白斑反复局部药物和物理治疗一年无效,出现外
下列哪项是异位妊娠破裂时最主要的症状A、停经史和早孕反应 B、不规则阴道出血
电缆测温时,电缆带电运行时间应该在()小时以上,宜在设备负荷高峰状态下进行。
赏识管理,就是管理者采用多种途径,有效培养雇员的知识和技能,充分发掘雇员的优势和
商代是高度发达的青铜时代,下列物件不可能出现在商代的是()。A. B.
(2017年真题)属于GLP-1受体激动剂的药物是( )A.伏格列波糖 B
A省一具有甲级资质的安全评价机构(评价业务范围为金属、非金属矿及其他采选业)到B
最新回复
(
0
)