首页
登录
职称英语
Which fonms was the basis for photography? [br] [originaltext] The camera is
Which fonms was the basis for photography? [br] [originaltext] The camera is
游客
2024-10-18
57
管理
问题
Which fonms was the basis for photography? [br]
The camera is often thought to be a modern invention. But as early as 1727, a German physicist discovered that light darkened silver salt , a chemical compound. Using as a camera, a big box with a small hole to let the light in, he made temporary images on the salt. Silver salt is still the base of film today. Then a French scientist made the first permanent picture by using a special piece of metal sensitized with silver salt. A photography he made in 1826 still exists. The painter Dagear improved on the process by placing common salt, the kind we eat, on the metal. This was in 1839, the official date of the beginning of photography". But the problem was the printing of the photographs. And it wasn’t until other scientists developed the kind of paper we now use that good printing was possible and photography became truly modern. In 1860’s Matthew Brady was able to take his famous pictures of the American Civil War, thus making portrait poses very popular. In the 20th century, George Eastmen of the United States simplified film developing, and Edwards Land invented the so-called instant camera with self-developing film. If we say that the photography came into existence in 1839, it follows that it has taken more than one hundred years for the cameras to reach its present condition of technical refinement.
选项
A、A new kind of film.
B、An automatic printer.
C、A cheap device of developing film at home.
D、An "instant" camera that develops its own film.
答案
D
解析
细节题。Edwards Land发明了自显影胶片。此句的考点位于并列句连词and之后。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3806473.html
相关试题推荐
FoodwasteinSeattleisfinallymadeintoakindof[br][originaltext](11
FoodwasteinSeattleisfinallymadeintoakindof[originaltext](11)Int
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause[br][originaltext
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause[originaltext]M:Th
WhatdoestheMinisterwanttokeepaneyeon?[br][originaltext]RussianE
WhatdoestheMinisterwanttokeepaneyeon?[originaltext]RussianEmergen
HowmanyapartmentswillbebuiltinHarHoma?[br][originaltext]Israelha
HowmanyapartmentswillbebuiltinHarHoma?[originaltext]Israelhasanno
Whichfonmswasthebasisforphotography?[originaltext]Thecameraisoften
WhatisthefindingofHarvardUniversity’sstudy?[br][originaltext]Astu
随机试题
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[originaltext]Oppositionprotest
Tomoughtnotto_____meyoursecret,buthemeantnoharm.A、havetoldB、tellC、b
()政府采购()准入限制[br]()反倾销措施()技术壁垒K、C
ARoadAccidentItw
如图所示,结构外侧温度未变,里侧升高了10℃。已知:矩形截面的高度为h,线膨胀系
下列不属于急性闭合性软组织损伤早期处理原则的是()。A.制动 B.止血
电力、公路、航运等有防汛任务的部门和单位,汛期应当设立防汛机构,在()统一领导下
A.人工循环 B.药物与器械复苏 C.防治脑水肿 D.高压氧治疗 E.处
A.一定能够射中A点 B.一定射在A点左侧 C.一定射在A点右侧 D.控制
某高校应届毕业生因就业问题普遍出现了焦虑、不安等情绪。该校社会工作者小芳在了解具
最新回复
(
0
)