首页
登录
职称英语
What is the news mainly about? [originaltext] (29[B])English premier league
What is the news mainly about? [originaltext] (29[B])English premier league
游客
2024-10-14
57
管理
问题
What is the news mainly about?
(29[B])English premier league club Manchester United announced on Tuesday that they have reached agreement with Real Madrid on the transfer of David Beckham on a fee of 35 million euros (approximately 40 million US dollars). (30[D])Manchester United said on its official website that the deal is expected to be completed in July, upon approval by the boards of Manchester United and Real Madrid, and on the provision of satisfactory payment guarantees. David-Beckham, who still has two years remaining on his contract with United, has agreed on personal terms with Real Madrid, said the statement.
选项
A、English Prime Minister met David Beckham.
B、David Beckham was to transfer to Real Madrid.
C、David Beckham still has two years remaining on his contract with United.
D、Manchester United and Real Madrid announced to have a football match.
答案
B
解析
细节题。新闻的主旨在第一句明确提到:英超联盟俱乐部曼联于周二宣布他们在大卫·贝克汉姆转会一事上已经与皇家马德里达成共识。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3800552.html
相关试题推荐
WhatcanWeinferfromMr.HunSen’swords?[originaltext]CambodianPrimeMi
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]W:Tom,doyou
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]W:Tom,doyou
Whatdoyouknowaboutthewomanspeaker?[br][originaltext]W:Hello,Stall.C
Themuseumaimsmainlytodisplay______.[br][originaltext]Goodmorning,
Themuseumaimsmainlytodisplay______.[br][originaltext]Goodmorning,
Themuseumaimsmainlytodisplay______.[br][originaltext]Goodmorning,
Themuseumaimsmainlytodisplay______.[originaltext]Goodmorning,ladies
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspe
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspe
随机试题
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsafer
Whatisthesourceofthewoman’sinformation?[originaltext]M:Haveyoueverre
Histripthroughtheworldmadeaninteresting_______.A、descriptionB、narrative
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaybasedonthepicture
Ihavealwaysfoundcountrylifemost【C1】______Thecity,aplaceforbusines
对史料进行辨伪、校勘,总体上属于()。A.内考证 B.外考证 C.正考证
治疗脑水肿的首选药物是A.甘露醇 B.乙酰唑胺 C.螺内酯 D.氢氯噻嗪
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
贷款审查事项的基本内容中,针对财务因素的具体审查内容包括()。A.借款人基本会
根据《建设工程施工许可管理办法》,下列工程项目无需申请施工许可证的是()。A.北
最新回复
(
0
)