首页
登录
职称英语
How many people were killed in John Scott’s home? [originaltext] The head of
How many people were killed in John Scott’s home? [originaltext] The head of
游客
2024-10-12
55
管理
问题
How many people were killed in John Scott’s home?
The head of Fiji’ s Red Cross Society, who acted as a mediator in last year’s political hostage crisis, has been hacked to death at his home in the Fijian capital, Suva. Police officials say the body of Fiji’ s Red Cross Director John Scott was found Sunday amid a scene of "incredible violence "at his home in a Suva suburb. The body of a second man was also found, investigators say both bodies had been badly mangled.
Robbery has not been ruled out as a possible motive. Two men have been taken into custody for questioning, but have not been charged.
选项
A、Only one.
B、Two.
C、More than two.
D、Not mentioned in the report.
答案
B
解析
根据“The body of a second man was also found.”可以得知除了John Scott,还有另外一个人,因此,B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3798629.html
相关试题推荐
Formostpeopletheseawasremote,andwiththeexceptionofearlyintercontine
Somepeopleenjoytraining;forothersitisonlya______toanend.A、wayB、too
Somepeople______inpartthedefeatoftherevolutioninFranceandGermanytot
Accordingthereport,therisingoilpricesindicate______.[originaltext]
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthe
Whatpromptedtheconversation?[br][originaltext]M:I’dliketoputanadin
TheAustriaBigDry______.[br][originaltext]Australia’sBigDrycontinue
TheAustriaBigDry______.[originaltext]Australia’sBigDrycontinuestot
What’sthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrisingu
What’sthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrisingu
随机试题
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?No
Inthe1990s,MicrosoftInternetExplorerbattledNetscapeNavigatorinthe
Accordingtothenews,whoamongthefollowingwereNOTinvolvedinselectingth
开创品牌establishabrand
Whohassurvivedthecrash?[originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatingthe
A—accountingprincipleB—assetC—borrowerD—capitalgainE—cashflowF—certifica
如图所示,结构由AB、BC、CE三杆铰接而成,A处为固定端,杆重不计,铰C上作用
胃肠减压的目的不正确的是A.吸出胃肠道的气体和液体,减轻腹胀 B.降低胃肠道的
案例十一: 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果 下列说法正
根据《企业职工伤亡事故分类》(GB6441)规定,下列事故诱因或致害物与事故类别
最新回复
(
0
)