首页
登录
职称英语
From the beginning, this nation welcomed people______. [br] [originaltext] I
From the beginning, this nation welcomed people______. [br] [originaltext] I
游客
2024-10-12
49
管理
问题
From the beginning, this nation welcomed people______. [br]
In 1963, this man, Dr. Martin Luther King Jr., expressed his vision in the famous speech, "I Have a Dream." But the dream-rooted in the American Dream wasn’t really new. From the beginning.this nation of immigrants welcomed people desiring freedom and a new start. However, the coming together of different races and ethnic groups created some tensions. The early Americans (except for the native "Indians" were almost all white Europeans. As more immigrants arrived, European groups fit into society easily. Others found it more difficult.
Black people were the only "immigrants" who didn’t choose to come to America. For hundreds of years, Africans were taken from their homes to be slaves in the New World. Even George Washington and Thomas Jefferson had slaves. The phrase "all men are created equal" didn’t apply to blacks in their day. The end of the Civil War finally brought freedom to the slaves in 1865, but blacks still had a lower position in society. Many Southern states practiced segregation to "keep blacks in their place." Blacks and whites went to different schools, ate at different restaurants, even drank from different water fountains.
选项
A、Thomas Jefferson had slaves as well as Lincoln did.
B、The blacks were the only "immigrants" who didn’t choose to come to America.
C、The Civil War brought the blacks an equal position.
D、The immigrants felt hard to fit into the society.
答案
B
解析
文中明确说到黑人是唯一不是自愿来到美洲的,“Black people were the only immigrants who did notchoose to come to America.”A:文中只说到Thomas Jefferson和Washington有奴隶,但没有说Lincoln有,所以A不准确。C:南北战争没有给黑人带来和白人相等地位,所以C也不正确。D:文章说到:European groups fit into society easily.所以不是所有移民都感到融入社会很难,故D也不正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3797497.html
相关试题推荐
Becausefuelsuppliesarefiniteandmanypeoplearewasteful,wewillhavetoi
Our______olfactorydecreaseswithage.Byage60,mostpeoplehavelost40perce
Inthesecondroundoftheeliminationmatch,thatfamousathletewas______and
Itstandstoreasonthatifyouare______andfriendlytopeopleyou’llgetalot
Thenorth-east,with60millionpeople,isthemost______populatedpartoftheU
NajibullahZaziwasarrestedbecause[br][originaltext][28D]AnAfghanim
NajibullahZaziwasarrestedbecause[br][originaltext][28D]AnAfghanim
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[br][originaltext]AUnitedNati
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[br][originaltext]AUnitedNati
Whereshouldthefoodaidbedeliveredto?[originaltext]AUnitedNationsre
随机试题
TheGenuineArticleAManybusinessbooksassumeth
Itisnowwidelyacceptedthatavertingseriousclimatechangeistechnically__
(1)OfalltheextraordinaryeventsinthelifeofJohnPaulII,fewcancomp
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
[audioFiles]audio_eusm_0078(20106)[/audioFiles]A、Toworkintheflowerbeds.B、
Thecharactersfor"Africa"intheMandarinlanguagemean"wrongcontinent".
A.排便时无痛,排便终末时粪便沾有鲜血,并有粉红色球形肿块脱出 B.排便时有少
划拨土地使用权包括的形式有()。A.土地使用者缴纳拆迁安置、补偿费用 B.有
在建立绩效指标库时。指标的( )至关重要,主要是为了查询检索的方便,也便于管理
货物投标文件一般内容组成部分包括()。A.商务和技术偏差表B.联合体协议书
最新回复
(
0
)