首页
登录
职称英语
Why are divorces so common at present? [br] [originaltext] A good marriage
Why are divorces so common at present? [br] [originaltext] A good marriage
游客
2024-10-07
51
管理
问题
Why are divorces so common at present? [br]
A good marriage means growing as a couple but also growing as individuals. It isn’t easy; marriage bas always been difficult. Why then are we seeing so many divorces at this time? Yes, our modern social fabric is thin, and yes, the permissiveness of society has created unrealistic expectations and thrown die family into disorder. But divorce is so common because people today are unwilling to exercise the self-discipline that marriage requires. They expect easy joy, like the entertainment on TV, the thrill of a good party.
Marriage takes some kind of sacrifice, not dreadful self-sacrifice of the soul, but some level of compromise. Some of one’s fantasies, some of one’s legitimate desires, have to be given up for the value of the marriage itself. "While all martial partners feel shackled at times, it is they who really choose to make the martial ties into confining chains or supporting bonds," says Dr. Walter. Marriage requires sexual, financial and emotional discipline. A man and a woman cannot follow every impulse, cannot allow them to stop growing or changing.
选项
A、The couple should follow every of their own impulse respectively.
B、The couple should make a compromise sometimes when disagreements occur.
C、The couple should both endure dreadful self-sacrifice of the soul.
D、The couple should stop growing or changing.
答案
B
解析
根据常识,可以直接排除D 。再由原文中提到的“Marriage takes some kind of sacrifice... but some level of compromise.”可知答案为B 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3791253.html
相关试题推荐
Whatisthethemeofthesummit?[br][originaltext]Thisweek,leadersoft
Whatisthethemeofthesummit?[originaltext]Thisweek,leadersofthetop
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[br][originaltext]Whydosomestude
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Wherearetheyplanningtogotothenextmorning?[br][originaltext]M:So,wh
Wherearetheyplanningtogotothenextmorning?[originaltext]M:So,whatdo
Peoplearemorelikelytomakeapurchase______.[br][originaltext]W:Ijust
[originaltext]Rosehadabusydayyesterday.Shegotupat7o’clockinthe
Accordingtothisevening’snews,morethantwo-thirdsofthepeoplepresentat
随机试题
The______ofthesteamengineoccurredbeforethedevelopmentoftherailroad.A、i
Intheschoolshooting,howmanyvictimsdiedonMonday?[originaltext]Athi
Ifhehadtakenhislawyer’sadvice,he(save)______himselfagreatdealoftro
Cosmeticorplasticsurgeryoftenevokesimagesoffamouspersonalitieswant
D
EDTA滴定法适用于工地快速测定水泥和石灰稳定材料中水泥和石灰的剂量,及用于工地
在骨折的急救中,不正确的处理是A.首先抢救生命 B.开放外露的骨折断端均应立即
关于个人住房贷款代办服务合同中服务收费的规定,下列说法错误的有( )。A.房地
检查对乙酰氨基酚中的对氨基酚时,其方法是依据A.对氨基酚具苯环有紫外吸收特征B.
A.《中药材生产质量管理规范》 B.《药品生产质量管理规范》 C.《药品经营
最新回复
(
0
)