首页
登录
职称英语
Thailand ’off target’ with language teaching plans Ambitious plans to in
Thailand ’off target’ with language teaching plans Ambitious plans to in
游客
2024-10-06
53
管理
问题
Thailand ’off target’ with language teaching plans
Ambitious plans to increase English language teaching in Thailand’s schools are at risk because of a shortage of funds and qualified teachers, a senior education official has admitted.
Watanaporn Ra-ngubtook, director of the English language teaching strategy within the education department responsible for primary education, told the Nation newspaper that a plan to increase the number of students studying in special English programmes in over 200 schools was at risk because schools were struggling to recruit qualified teachers.
In July the Office of the Basic Education Commission announced that English language teaching hours would be increased and that an initiative in selected schools to teach maths and science in English, the English Bilingual Education programme, would be expanded.
But Watanaporn said that a strategy to recruit native-English-speaking teachers from abroad to teach English and other curriculum subjects was at risk.
"The schools cannot import only native English speakers, as it is difficult to find ones who have all the required qualifications. Some are good in English but not good in maths and science," she said.
India’s job hunters get English skills by phone
Job hunters in India will be able to improve their English skills and their chances of landing a job with help from a mobile phone app developed by the British Council and Indian company Avon Mobility Solutions.
Jobseekers mobile phone app takes the form of a daily animated soap opera following the lives of four characters as they apply for jobs. The multimedia lessons include audio and vocabulary. Jobseekers is available on the Tata Docomo network through its Tutor on Mobile platform, and costs two cents a day.
"If a picture speaks a thousand words, an animation speaks 10,000. It is situational and context-based, so the animation and audio will ensure better reach than static images," Rony Thomas Zachariah of Avon Mobility Solutions told the Times of India.
No more special treatment for UK in ELT awards
After 10 years of celebrating innovation in ELT the British Council will no longer make a distinction between the UK and the rest of the world in its annual "Eltons" awards.
All teachers, publishers and developers will compete together in five new categories. The deadline for submissions is 2 December and the awards will be announced next May.
Meanwhile, the London based English Speaking Union last week announced the winners of its annual ELT awards. Speakout, published by Pearson, won the Duke of Edinburgh ESU English Language Book Award, while the ESU President’s Award, for technology in ELT, went to Cambridge English Online’s Phonetics Focus. The Cambridge ESU New Writing Award, inaugurated this year, went to Turkish teacher Ozge Karaoglu Ergen for Bubble and Pebble, a digital game for six-year-olds.
New Zealand to get tough on language standards
Private training providers in New Zealand face tougher English language tests for international students under a crackdown on cheating announced by the New Zealand Qualification Authority (NZQA).
The Authority is concerned about poor English levels among international students, according to the New Zealand Herald newspaper. Schools could be forced to use standardised English language tests under a range of options being considered by NZQA.
Twenty-six private training institutions are currently under investigation for a range of suspected problems including poor academic performance, student complaints and mismanagement of fees.
From The Guardian, February 9, 2011 [br] According to the passage, which of the following is INCORRECT?
选项
A、Thailand’s schools are at risk due to a shortage of funds and qualified teachers.
B、Jobseekers is available on the Tata Docomo network but will cost a lot of money.
C、The British Council has been celebrating innovation in ELT for 10 years of time.
D、New Zealand Schools could be forced to use standardised English language tests.
答案
B
解析
本题为概括题。根据第一段“Thailand’s schools are at risk because of a shortage of funds and qualified teachers”可知A正确;根据第七段“Jobseekers is available on the Tata Docomo network…and costs two cents a day”可知B错误;根据第九段“After 10 years of celebrating innovation in ELT the British Council will…”可知C正确;根据倒数第二二段“Schools could be forced to use standardised English language tests”可知D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3789045.html
相关试题推荐
Anewtheoryoftheoriginoflanguageisthemost______featureofthebook.A、
Thailand’offtarget’withlanguageteachingplansAmbitiousplanstoin
Thailand’offtarget’withlanguageteachingplansAmbitiousplanstoin
InIndia,morethanonehundredlanguagesarespoken,______whichonlyfourteena
CaliforniansandNewEnglandersspeakthesamelanguageand______bythesame
WhydoesBushproposetoexpandforeignlanguageteachinginAmericanschools?[
WhydoesBushproposetoexpandforeignlanguageteachinginAmericanschools?[
Inlearningaforeignlanguage,______English,oneshouldfirstpayattentionto
Herearethethreemostcommonmistakeslanguagelearnersmake—andhowtoco
Herearethethreemostcommonmistakeslanguagelearnersmake—andhowtoco
随机试题
NewwordsentertheEnglishlanguageallthetime.Infact,Englishhasalwa
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationof
(2016年真题)2016年5月10日,甲企业购入一批材料,应付账款总额200万
患者,女性,35岁。脐周痛5小时,转移性右下腹痛1小时,体检右下腹麦氏点固定压痛
艾宾浩斯以自己为被试,采用机械重复的记忆方法对遗忘规律进行了定量研究。据此回答下
哺乳动物肝内能进行糖异生的物质是A.软脂酸 B.丝氨酸 C.甘油 D.亮氨
固定对浮动、浮动对浮动形式的互换是()的组合。A.利率互换 B.货币互换
造成3人以上10人以下死亡,或者10人以上50人以下重伤,或者1000万元以上5
混合料的配合比试验属于()。A.原材料的验证试验 B.标准试验 C
女,1岁,诊断为蛋白质-能量营养不良。患儿突然发生面色灰白,神志不清,脉搏减慢,
最新回复
(
0
)