首页
登录
职称英语
According to the conversation, Mr. Johnson is NOT very strong in [originaltext]W
According to the conversation, Mr. Johnson is NOT very strong in [originaltext]W
游客
2024-10-05
53
管理
问题
According to the conversation, Mr. Johnson is NOT very strong in
W: Good morning. Sit down please, Mr. Johnson.
M: Thank you, madam.
W: I have read your letter here. You seemed to have done very well at school. Can you tell me something about your school work?
M: As you can see, my strongest subjects were arts subjects. My best subject was history and my second best was geography. However, my favorite subject was math, and the results I got in the math paper were quite reasonable.
W: That’s true. Now, can you tell me why you think these subjects will help you in this job?
M: Well, madam, I understand that you manufacture computers, prepare software, and advise clients on how to use them. Is that right?
W: That’s right.
M: And I’ve been told that working with computers needs a logical mind rather than great skills in mathematics. That’s especially true, I believe, when it comes to writing programs. So I think my results show that I have some ability in logic and in mathematics as well.
W: So, you would like to write material for computers, would you?
M: Yes, madam. That’s what interests me most about computers - writing programs, but I think the computer industry itself is still expanding enormously. I’m sure that career prospects in the industry would be very good no matter what sort of job I went into.
W: I see, well, thank you. I’ve enjoyed our talk. We’ll be writing to you.
M: Thank you, madam. Good morning.
选项
A、history.
B、geography.
C、mathematics.
D、art.
答案
C
解析
注意求职者用来表示评述性的形容词,他称他的文科科目为“strongest subjects”,其中历史是他的“best subject”,而地理是他的“second best”,数学是他的“favorite subject”,而他的数学考试结果是"quite reasonable",由此可见求职者是以一种委婉的方式表明数学并不是他最擅长的学科,应选C。另外,arts subjects指文科,而选项D.an对话中并未提及,不选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3788207.html
相关试题推荐
Howmanypeoplehavebeenkilledinthebombings?[originaltext]Aseriesof
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[br][originaltext]Millions
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[br][originaltext]Millions
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[originaltext]Millionsofpe
Accordingtothespeaker,yogashouldNOTbedescribedas______[br][original
Accordingtothespeaker,yogashouldNOTbedescribedas______[originaltext]
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]M
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]M
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]M:Pete
What’sthenewsabout?[originaltext]Noinstitutionswillbeallowedtosell
随机试题
Readthearticlebelowaboutcrisismanagement.Choosethebestwordto
Inthisbroadcast,whatshallwestudy?Weshallstudythe______ofmusic.[or
USPoliticiansDebate"NetNeutrality"VocabularyandExpressionssuspendfu
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silen
下列关于计算机主机的叙述中,正确的是()。A.母板是计算机主机的核心 B.中
阅读材料,并回答问题。 思想品德课学习形成性评价用表 评价对象:班级:时间:
属于香橼功效的是( )。A.活血止痛 B.疏肝解郁 C.理气和中 D.燥
(2021年真题)根据公司法律制度的规定,下列情形中,上市公司可以收购本公司股份
临床上常作为升压药使用的药物是A、普萘洛尔 B、去甲肾上腺素 C、左旋多巴
调整工程网络计划时,调整内容一般包括()。 A.非关键工作时差 B
最新回复
(
0
)