首页
登录
职称英语
The train clattered over points and passed through a station. Then it be
The train clattered over points and passed through a station. Then it be
游客
2024-10-04
19
管理
问题
The train clattered over points and passed through a station.
Then it began suddenly to slow down, presumably in obedience to a signal. For some minutes it crawled along, then stopped; presently it began to move forward a-gain. Another up-train passed them, though with less vehemence than the first one. The train gathered speed again. At that moment another train, also on a down-line, swerved inwards towards them, for a moment with almost alarming effect. For a time the two trains ran parallel, now one gaining a little, now the other. Mrs. McGillicuddy looked from her window through the windows of the parallel carriages. Most of the blinds were down, but occasionally the occupants of the carriages were visible. The other train was not very full and there were many empty carriages.
At the moment when the two trains gave the illusion of being stationary, a blind in one of the carriages flew up with a snap. Mrs. McGillicuddy looked into the lighted first-class carriage that was only a few feet away.
Then she drew her breath in with a gasp and half-rose to her feet.
Standing with his back to the window and to her was a man. His hands were round the throat of a woman who faced him, and he was slowly, remorselessly, strangling her. Her eyes were starting from then-sockets, her face was purple. As Mrs. McGillicuddy watched, fascinated, the end came; the body went limp and crumpled in the man’s hands.
At the same moment, Mrs. McGillicuddy’s train slowed down again and the other began to gain speed. It passed forward and a moment or two later it had vanished from sight.
Almost automatically Mrs. McGillicuddy’s hand went up to the communication cord, then paused, irresolute. After all, what use would it be ringing the cord of the train in which she was travelling? The horror of what she had seen at such close quarters, and the unusual circumstances, made her feel paralysed. Some immediate action was necessary—but what?
The door of her compartment was drawn back and a ticket collector said, "Ticket, please." [br] Mrs. McGillicuddy seems to be a(n)______person.
选项
A、observant
B、interested
C、nosy
D、nervous
答案
A
解析
根据第2段后半部分对Mrs.McGillicuddy的描述可知,当看到有一列火车和她的列车平行行驶的时候,她透过车窗向对面的车窗望过去,发现大部分的百叶窗都是关闭的,但是偶尔还能看到对面车厢的乘客。她还看到对面的车厢坐得不是很满,还有许多空的包厢。另外,根据文章其他部分对于她所观察到的事情的描述可以判断她是一个善于观察(observant)的人,故A正确。本题容易误选D,虽然文章也写到了她的紧张情绪,如第4段的drew her breath in with a gasp和第7段的horror,paralysed等,但这些只是她看到谋杀后的反应,并不能说明她是一个容易紧张的人。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3786164.html
相关试题推荐
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionsever
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionsever
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionsever
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbe
Languageisnot______throughoutthecountrybutfallsintodialects.A、constant
AsKarahappilyflippedthroughhercollegecatalogues,herparentslookedonin
Ihadneitheraraincoatnoranumbrella.______Igotwetthrough.A、It’stherea
Throughouttheyears,musichasbeenacommonthreadthatunitesgenerations
Throughouttheyears,musichasbeenacommonthreadthatunitesgenerations
Throughouttheyears,musichasbeenacommonthreadthatunitesgenerations
随机试题
Evaluatingemployeeperformanceisakeyareaofmanagementskills.Thechal
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningour
公路工程的质量检验评定中,质量保证资料应包括()等。A:原材料、半成品和成品质
诊断脑震荡的根据,以下哪一个是不正确的A.有逆行性遗忘症 B.生命体征紊乱
患者,女,18岁。两小腿皮肤炎症在急性阶段,大量渗液且红肿。外治剂宜用A.软膏
A.下颌下淋巴结 B.颈深上淋巴结 C.颏下淋巴结 D.交叉至对侧的下颌下
欧洲货币市场的借货交易主体是()。A.本国政府与外国政府 B.居民与外国政府
高处作业吊篮内的作业人员不应超过()人。A.2 B.3 C.4 D.
综合管廊的标准断面形式应根据容纳的管线种类及规模、建设方式、预留空间等确定,应满
某项目施工成本计划如下图,则5月末计划累计成本支出为()万元。 A.325
最新回复
(
0
)