首页
登录
职称英语
When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarce
When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarce
游客
2024-10-04
53
管理
问题
When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarcely distinguish the transparent window from the opaque walls of his chamber. He was endeavouring to pierce the darkness with his ferret eyes, when the chimes of a neighbouring church struck the four quarters. So he listened for the hour.
To his great astonishment, the heavy bell went on from six to seven, and from seven to eight, and regularly up to twelve; then stopped. Twelve! It was past two when he went to bed. The clock was wrong. An icicle must have got into the works. Twelve!
He touched the spring of his repeater, to correct this most preposterous clock. Its rapid little pulse beat twelve, and stopped. "Why, it isn’t possible," said Scrooge, "that I can have slept through a whole day and far into another night. It isn’t possible that anything has happened to the sun, and this is twelve at noon! "
The idea being an alarming one, he scrambled out of bed, and groped his way to the window. He was obliged to rub the frost off with the sleeve of his dressing-gown before he could see anything; and could see very little then. All he could make out was, that it was still very foggy and extremely cold, and that there was no noise of people running to and fro, and making a great stir, as there unquestionably would have been if night had beaten off bright day, and taken possession of the world. This was a great relief, because "Three days after sight of this First of Exchange pay to Mr. Ebenezer Scrooge or his order," and so forth, would have become a mere United States security if there were no days to count by.
Scrooge went to bed again, and thought, and thought, and thought it over and over, and could make nothing of it. The more he thought, the more perplexed he was; and, the more he endeavoured not to think, the more he thought.
Marley’s Ghost bothered him exceedingly. Every time he resolved within himself, after mature enquiry, that it was all a dream, his mind flew back again, like a strong spring released, to its first position, and presented the same problem to be worked all through, "Was it a dream or not?"
Scrooge lay in this state until the chime had gone three-quarters more, when he remembered, on a sudden, that the Ghost had warned him of a visitation when the bell tolled one. He resolved to lie awake until the hour was passed; and, considering that he could no more go to sleep than go to heaven, this was, perhaps, the wisest resolution in his power.
The quarter was so long, that he was more than once convinced he must have sunk into a doze unconsciously, and missed the clock. At length it broke upon his listening ear.
"Ding, dong! "
"A quarter past," said Scrooge, counting.
"Ding, dong! "
"Half past," said Scrooge.
"Ding, dong! "
"A quarter to it," said Scrooge.
"Ding, dong! "
"The hour itself," said Scrooge triumphantly, "and nothing else! "
He spoke before the hour bell sounded, which it now did with a deep, dull, hollow, melancholy ONE. Light flashed up in the room upon the instant, and the curtains of his bed were drawn. [br] Marley’s Ghost kept Scrooge thinking that
选项
A、what he saw was nothing but a dream.
B、all that happened was more than a dream.
C、spring would come soon.
D、spring would never come.
答案
B
解析
根据题干中的Marley’s Ghost定位到第6段。该段最后一句Was it a dream or not?表明Scrooge总在想所遇到的一切是否只是梦,这也意味着他觉得那一切不只是梦,因此,在A和B之间,B更贴近Scrooge的想法。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3786029.html
相关试题推荐
Myclassmatesstoodtherelookinguneasilyatme,puzzlingwhyIhadn’tgotanno
______,Mr.Wellsisscarcelyinsympathywiththeworkingclass.[2005]A、Althoug
______atinhisway,thesituationdoesn’tseemsodesperate.[2007]A、LookingB、
WhenScroogeawokeitwassodark,that,lookingoutofbed,hecouldscarce
WhenScroogeawokeitwassodark,that,lookingoutofbed,hecouldscarce
WhenScroogeawokeitwassodark,that,lookingoutofbed,hecouldscarce
Theteacheraswellasthestudents______lookingforwardtothesummerholiday.A
Hewasafunnylookingmanwithacheerfulface,good-naturedandagreatt
TheCopenhagenconferenceislookingtoagreeona(n)______thatwillbebuilto
Nobigdevelopedcountryhascomeoutoftheglobalrecessionlookingstrong
随机试题
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayabouttheto
中国的老龄人口在快速增长。预计到2050年,全国将有三分之一的人口超过60岁。然而,在中国的大多数城市,养老院(nursinghome)数量很少且针对
(1)Darkeningeconomicclouds,oilat$114abarrel,cut-throatcompetitiona
编辑创造与其他精神文化创造的不同之处,主要在于编辑创造( )。A.完全是一种再
下列()罩面材料对多孔材料的吸声特性影响最大。A.塑料薄膜(厚0.03mm)
水文分析计算依据的基本资料应具有( )。A.可靠性 B.连序性 C.代表性
对片剂进行含量测定一般应取的片数是A.1片B.2片C.10片D.20片E.30片
左边给定的是纸盒的外表面,下列哪一项能由它折叠而成?
在通风空调系统的无生产负荷联合试运转中,测试和调整内容除了需进行通风机风量、风压
关于建设项目投资及矿业工程项目投资特点的说法,正确的是( )。A.建设项目投资
最新回复
(
0
)