首页
登录
职称英语
Under the agreement between Turkey and Armenia, [br] [originaltext] Turkey a
Under the agreement between Turkey and Armenia, [br] [originaltext] Turkey a
游客
2024-10-03
59
管理
问题
Under the agreement between Turkey and Armenia, [br]
Turkey and Armenia are to sign a historic agreement to improve relations and end a century of hostile relations. The Armenian and Turkish foreign ministers are expected to sign the agreement Saturday in Zurich, Switzerland. Under the agreement, diplomatic ties will be reestablished and the border between the two countries will reopen. After the signing, the agreement must be approved by both the Armenian and Turkish parliaments. But political observers say strong opposition in both countries will probably slow the process. The two countries have been arguing over the large number of killings of Armenians by Ottoman Turks during and after World War I. Armenians want the killings recognized as genocide, which Turkey has strongly rejected.
选项
A、Citizens of the two countries approve it.
B、The parliament of Switzerland agreed to it.
C、The governments of the two countries sign it.
D、The parliaments of the two countries approve it.
答案
D
解析
细节题。根据新闻中的内容“After the signing,the agreement must be approved by both the Armenian and Turkish parliaments”,由此可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3785544.html
相关试题推荐
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]I’msureyourealizethat
Whatisthetopicofthetalk?[originaltext]I’msureyourealizethatyour
WhendidthewomandecidetolearnPhotography?[br][originaltext]M:I’dlike
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]G:Excuse
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]G:Excuseme.A
WhatwasTomdoinginFebruary?[originaltext]J:Hi,Tom!T:Judy.Haven’tseen
Whatseemstobethemostseriousconsequencecausedbythefire?[originaltext]
UndertheagreementbetweenTurkeyandArmenia,[originaltext]TurkeyandArm
Wherewasthesummitheld?[originaltext]SpainhasagreedtosupplyVenezue
Whatisthebesttitleofthepassage?[br][originaltext]Somedesertanim
随机试题
Itisclearthatwearerapidlybecomingaglobalculture.Newformsofinfo
[originaltext]Woman:Ihopeyoudon’tmindmeinterruptingyou,Mr.Bristow.Co
[originaltext]Everywhere,wateruseisincreasing.Humansalreadyusefifty
D
某商场采用买一赠一的方式销售商品,规定以1500元(不含增值税,下同)购买手机的
《变电运维管理规定第17分册耦合电容器运维细则》:耦合电容器()侧严禁开路运行
下列各项中,属于损害上市公司利益的关联交易是()。A:关联公司以市场价格向上市公
下列无角化的口腔黏膜为A、唇红黏膜 B、硬腭黏膜 C、牙龈黏膜 D、舌腹黏
下列关于赡养老人专项附加扣除的说法,正确的有( )。A.小张为独生子女,父母均
A.眼窝轻度凹陷 B.皮肤弹性变差 C.脉细数,四肢厥冷 D.极度烦渴
最新回复
(
0
)