首页
登录
职称英语
Why did most early societies grow up near a sufficient supply of wood? [br] [or
Why did most early societies grow up near a sufficient supply of wood? [br] [or
游客
2024-10-03
42
管理
问题
Why did most early societies grow up near a sufficient supply of wood? [br]
Most industrialized nations have gone through two major energy transitions. By energy transition we mean a change from one major source of energy to another.
The first major energy transition was from wood to coal. For many centuries people used wood as a primary source of energy. By burning wood people were able to heat their homes, cook their food, and produce basic items. Most early societies grew up near a sufficient supply of wood. The main advantage of wood was that it was easy to get and easy to bum.
During the early 1800’s, some towns and villages began to make a transition from wood to coal as a basic source of energy, because they found that coal generally burns longer and at a higher temperature than wood, and a long-burning and hot-burning fuel was badly needed for the machines that were being used at that time. Another advantage of coal was that there was a lot of it and it was also easy to get. Besides, it could be easily shipped to faraway places.
As a result of the transition from wood to coal, industry developed very rapidly. People were able to get more things and their standard of living went up.
The second major energy transition was from coal to oil. We’ll discuss it next week.
选项
A、Before 1800.
B、During the 18th century.
C、During the early 1800s.
D、Towards the end of the 18th century.
答案
C
解析
原文中有“During the early 1800’s,some towns and villages began to make a transition from wood to coal as a basic source of energy”一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3785134.html
相关试题推荐
Whydidmostearlysocietiesgrowupnearasufficientsupplyofwood?[br][or
Whydidmostearlysocietiesgrowupnearasufficientsupplyofwood?[br][or
Whydidmostearlysocietiesgrowupnearasufficientsupplyofwood?[original
Non-fatdairyproductssupplytheneedednutrientswithout______calories.A、exc
Once______,thispowerstationwillsupplyalltheneighboringtownsandvillag
Werefuse______thatthereareinsufficientfundsinthegreatvaultsofthisn
Wherewasthesummitheld?[originaltext]SpainhasagreedtosupplyVenezue
Bodypaintisusedmostlybymeninpreliteratesocietiesinordertoattractgo
Ifthisbillisnotpaidwithintendays,yourgassupplywillbecut_____.A、in
ItisimpliedinthepassagethatthevillagerA、needsaplentifulsupplyoftree
随机试题
Brazil’scommercewithAfricahasbiginvestmentinallofthefollowingEXCEPT
Americawillneveragainhaveasanationteespiritofadventureasit______b
为防止发生事故,国家对危险化学品的运输有严格的要求,下列关于化学品运输安全要求的
A铜业公司是某大型企业的控股子公司。2009年,A铜业公司新建采用艾萨熔炼技术生
期权交易的了结方式包括()。 Ⅰ.对冲平仓 Ⅱ.行权了结 Ⅲ.现金结算
关于高校助学贷款展期办理表述正确的是()A.毕业当年离校前向学校提出申请 B
证券交收的含义有( )。 Ⅰ中国结算公司沪、深分公司与结算参与人的证券交收
会计师事务所申请证券资格,其净资产需要( )万元以上。A.300 B.100
患儿女,1岁半。奶粉喂养,10个月添加辅食,皮肤黄,口唇甲床发绀,舌震颤,RBC
根据2014年3月正式发布《优先股试点管理办法》,可以发行优先股的公司包括()。
最新回复
(
0
)