首页
登录
职称英语
Which one of the following is NOT true? [br] [originaltext] India says its so
Which one of the following is NOT true? [br] [originaltext] India says its so
游客
2024-10-03
47
管理
问题
Which one of the following is NOT true? [br]
India says its soldiers have ambushed and killed seven Afghan militants trying to sneak into Indian Kashmir from Pakistan.
A top army officer says the seven men, carrying machine guns and ammunition, were killed in an early morning encounter in the border district of Punjab, northwest of Jammu. He says the army ambushed the men after receiving information about the infiltration attempt. He said all seven belonged to the Pakistan-based Al-Badr guerrilla outfit. He said more than 160 militants have been killed this year in the area. Pakistan-based Islamic guerrilla groups have been fighting Indian security forces in Kashmir since 1989.
India says hundreds of these guerrillas cross over each year into Indian Kashmir from their camps in Pakistan, where they are groomed in religious schools and receive weapons training. Pakistan denies the charge, saying it gives only moral support to the rebels.
选项
A、Financial.
B、Technology.
C、Weapon.
D、Moral.
答案
D
解析
新闻中最后一句提到巴基斯坦的官方表态,“give only moral support to the rebels.”所以说根据巴基斯坦的说法,它只为这些民兵组织提供道义上的支持而已。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3784374.html
相关试题推荐
WhydosomePartymembersrejectBush’snomination?[br][originaltext]Pre
What’sacentralthemeoftheconferenceheldinLondon?[br][originaltext]
What’sacentralthemeoftheconferenceheldinLondon?[originaltext]InLon
Whatdoesthenewsitemmainlyreport?[originaltext]InRussia’spresidentia
What’sthespeaker’sattitudetowardsJohnSmith?[br][originaltext]Yeste
Duringparties,thespeakerusedto[br][originaltext]WhenIfirstwentto
Duringparties,thespeakerusedto[originaltext]WhenIfirstwenttoLondo
Thewomanthinksjoggingis[br][originaltext]M:What’reyoudoingupsoearly
Thewomanthinksjoggingis[br][originaltext]M:What’reyoudoingupsoearly
Howmanyyearsoffinancialstatusshouldthemanoffer?[originaltext]W:Goodm
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaytoexpressy
ReachingnewpeaksofpopularityinNorthAmericaisIcebergWater,whichis
Evenasthenumberoffemalesprocessedthroughjuvenilecourtsclimbsste
不断壮大的中国农民工(migrantworkers)群体正成为一个有实力的消费者群体。这一转变将推动中国的经济演变。2012年,蓝领劳动力(blue
2岁男性肾病综合征患儿,应用足量的泼尼松治疗4周后尿蛋白转阴,改为隔日激素口服,
2011年上半年,我国软件产业实现软件业务收入8065亿元,同比增长29.3%,
某电气火灾危险生产区域采用二氧化碳局部应用灭火系统,其系统设计要求说法错误的是(
零件在工序间移动的方式分别为()。A:顺序移动方式 B:平行移动方式 C:平
在贝克和雷米的认知疗法中,检验表层错误观念的方法包括()。A、建议B、演示
枕先露临产后,直肠指检了解胎头下降程度的标志为A.耻骨联合后面 B.坐骨棘
最新回复
(
0
)