首页
登录
职称英语
(a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Academy
(a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Academy
游客
2024-10-02
56
管理
问题
(a) Aside from perpetuating itself, the sole purpose of the American Academy and Institute of Arts and Letters is to "foster, assist and sustain an interest" in literature, music, and art. This it does by enthusiastically handing out money. Annual cash awards are given to deserving artists in various categories of creativity: architecture, musical composition, theater, novels, serious poetry, light verse, painting, sculpture. One award subsidizes a promising American writer’s visit to Rome. There is even an award for a very good work of fiction that fallen commercially — once won by the young John Updike for The Poorhouse Fair and, more recently, by Alice Walker for In Love and Trouble.
The awards and prizes total about $750,000 a year, but most of them range in size from $5,000 to $12,500, a welcome sum to many young practitioners whose work may not bring in that much in a year, (b) One of the advantages of the awards is that many go to the struggling artists, rather than to those who are already successful. Members of the Academy and Institute are not eligible for any cash prizes. Another advantage is that, unlike the National Endowment for the Arts or similar institutions throughout the world, there is no government money involved.
Awards are made by committee. Each of the three departments — Literature (120 members), Art(83), Music(47) — has a committee dealing with its own field, (c) Committee membership rotates every year, so that new voices and opinions are constantly heard.
The most financially rewarding of all the Academy-Institute awards are the Mildred and Harold Strauss Livings. Harold Strauss, a devoted editor at Alfred A. Knopf, the New York publishing house, and Mildred Strauss, his wife, were wealthy any childless, (d) They left the Academy-Institute a unique bequest: for five consecutive years, two distinguished (and financially needy) writers would receive enough money so they could devote themselves entirely to "prose literature" (no plays, no poetry, and no paying job that might distract). In 1983, the first Strauss Livings of $35,000 a year went to short-story writer Raymond Carver and novelist-essayist Cynthia Ozick. By 1988, the fund had grown enough so that two winners, novelists Diane Johnson and Robert Stone, each got $50,000 a year for five years. [br] Which of the following can be inferred about Alice Walker’s book In Love and Trouble?
选项
A、It sold more copies than The Poorhouse Fair.
B、It described the author’s visit to Rome.
C、It was a commercial success.
D、It was published after The Poorhouse Fair.
答案
D
解析
细节题。第一段最后一句There is even an award for a very good work of fiction that fallen commercially——once won by the young John Updike for The Poorhouse Fair and,more recently, by Alice Walker for In Love and Trouble.我们可以看出,John Updike的Poorhouse Fair先发表,然后Alice Walker的Love and Trouble再发表。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3783130.html
相关试题推荐
His______wastakenaspartoflawsuitbetweenAmericanaviationandYahoo.A、de
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
______thewhole,earlyAmericancityplanningwasexcellent.A、InB、FromC、OnD、A
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatespurpose?A、Wewereexcitedto
Althoughthecolonists______tosomeextentwiththenativeAmericans,theIndi
TherearethosewhopointwithalarmatAmericans’relativelackofinteres
随机试题
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestions
Doyouoftenbuynewclothes? Iusedtogoonlineorgooutsideforsomenewpu
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
BydrawingontheWorldBank’sprojectionsofsocioeconomicdevelopmentove
Manyparentsmaythinkthateachnewsibling(兄弟姐妹)offerstheirchildrenthe
软件设计时需要遵循抽象、模块化、信息隐蔽和模块独立原则。在划分软件系统模块时,应
下列关于建筑火灾蔓延传热基础的叙述中,错误的是()。A.导热率大的材料利于火势
下列表述中正确的是()。 A.核能不会污染环境,可以大规模发展 B.煤
影响药物胃肠道吸收的生理因素错误的是A.胃肠液的成分 B.胃排空 C.食物
鉴别急性出血坏死型胰腺炎与水肿型胰腺炎有价值的是 A血清脂肪酶 B血清淀粉
最新回复
(
0
)