首页
登录
职称英语
In the early days of the United States, postal charges were paid by the rec
In the early days of the United States, postal charges were paid by the rec
游客
2024-10-02
59
管理
问题
In the early days of the United States, postal charges were paid by the recipients, and charges varied with the distance carried. In 1825, the United States Congress permitted local postmasters to give letters to mail carriers for home delivery, but these carriers received no government salary and their entire compensation depended on what they were paid by the recipients of individual letters.
In 1847 the United States Post Office Department adopted the idea of a postage stamp, which of course simplified the payment for postal service but caused grumbling by those who did not like to prepay. Besides, the stamp covered only delivery to the post office and did not include carrying it to a private address. In Philadelphia,
for example, with a population 150,000, people still had to go to the post office to get their mail. The confusion and congestion of individual citizens looking for their letters was itself enough to discourage use of the mail. It is no wonder that, during the years of these cumbersome arrangements, private letter-carrying and express businesses developed. Although their activities were only semilegal, they thrived, and actually advertised that between Boston and Philadelphia they were a half-day speedier than the government mail. The government postal service lost volume to private competition and was not able to handle efficiently even the business it had.
Finally, in 1863, Congress provided that the mail carriers who delivered the mail from the post offices to private addresses should receive a government salary, and that there should be no extra charge for that delivery. But this delivery service at first confined to cities, and free home delivery became a mark of urbanism. As late as 1887, a town had to have 10,000 people to be eligible for free home delivery. In 1890, of the 75 million people in the United States, fewer than 200 million had mail delivered free to their doors. The rest, nearly three-quarters of the population, still received no mail unless they went to their post office. [br] The private postal services of the nineteenth century claimed that they could do which of the following better than the government?
选项
A、Deliver a higher volume of mail.
B、Deliver mail more cheaply.
C、Deliver mail faster.
D、Deliver mail to rural areas.
答案
C
解析
第二段提到ahal-day speedier than the government mail。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3783041.html
相关试题推荐
IntheearlydaysoftheUnitedStates,postalchargeswerepaidbytherec
TheUnitedNationshaslaunchedanewprogramwithaviewto_______povertyin
WhydoalotofpeopleintheUnitedStatescallforcensorship?[br][original
WhydoalotofpeopleintheUnitedStatescallforcensorship?[br][original
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesigne
随机试题
AccordingtoMrLyon,oneoftheadvantagesofbuyingstocksinEuropeis[br]T
[originaltext]W:WehadadeliciousSundaybrunchatthatnewhoteldowntown.Y
Whatwasthewoman’sproblem?[br][originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:
李普曼在其著作《公众舆论》中,明确提出了传播媒介构筑了()。A.客观环境 B
女,27岁,婚后2年未孕,普查发现子宫肌瘤,无任何不适。妇检:子宫后壁峡部突出一
公司规模变动特征和扩张潜力一般与其所处的( )密切相关,它是从微观方面具体考察
信息披露义务人将不存在的事实在基金信息披露文件中予以记载的行为属于()。A
对考核不合格时医师,县级以上卫生行政部门可以责令其暂停执业活动A.1个月至3个
发病前从未接受过检测的AIDS患者的特点不包括( )。A.一般也有病毒感染者的心
隧道施工中,施工人员必须撤离现场的危险信号有( )。A.监控量测数据出现突变
最新回复
(
0
)