首页
登录
职称英语
As the great low ebb of high tech sweeps through the world of online commerc
As the great low ebb of high tech sweeps through the world of online commerc
游客
2024-10-01
56
管理
问题
As the great low ebb of high tech sweeps through the world of online commerce, two kinds of sites are weathering the storm. The first group is often referred to as "clicks and mortar" — online extensions of stores like Wal-Mart or Sears. They take an existing, traditional business and extend it into the online arena. The second group provides a unique service made possible by the Internet’s special characteristics. Job sites and online auctioneer e-Bay are both good examples of the new breed of business that the Internet continues to foster.
Cafepress. com is one of the latter group. It’s a website that provides users with online stores where they can sell shirts, mugs, and mouse pads customized with their own logos and / or slogans. By itself, this is a fairly useful service, and an example of how the Internet has changed the art of marketing and customer service.
Cafepress. com, however, is rather remarkable for another reason. Customers don’t need to print large lots of items. They don’t need to worry about shipping the goods to their customers. And they don’t need to talk to another human being to get their store "built" in the first place. The site lets you upload an image and choose what sort of item you’d like it to appear on. You can then choose how much to mark the item up — the difference between the item’s base cost and your mark-up price is your profit.
Base prices are high, but understandable when you consider what cafepress. com does for the initial investment. An 11-ounce mug starts at $ 10. 99. For that, cafepress. com prints the mug on a piece-by-piece basis, provides the ordering software, handles the money, packs it, and ships it for you. The mug’s purchaser pays shipping and handling costs; the store owner’s effort is limited to uploading the original image for the mug, setting the cost, and writing a brief description of the item.
It seems to be catching on. "More and more companies come to us, who want to do some kind of merchandising, who want to offer a range of products to their users, but don’t want the hassles associated with it," says Maheesh Jain, cafepress. corn’s co-founder and vice-president. "That’s where we come in — we’re one of the few companies that offer this kind of full-service solution. "
But the most exciting aspect of cafepress. com is not its ability to help major corporations outsource and customize their merchandising efforts. What’s remarkable about the system is how simple it is to open a store. An average individual with an idea that could sell 50 T-shirts or mugs can’t justify a traditional merchandising effort, but with cafepress. com, users can easily bring ideas to fruition with very little time and no financial risk. Moreover, the quality of the merchandise is good; I’ve ordered a mug and a shirt from cafepress. com, and both were shipped relatively promptly, and arrived exactly as promised.
Cafepress. com is an idea that’s easy to get excited about. It’s a small — but tangible example of how the Internet can change the way we live. [br] Which of the following about cafepress. com is NOT true?
选项
A、Its customers are those who want to sell things rather than buy things.
B、It, along with similar sites, has changed the traditional way of marketing.
C、It keeps its profit to a minimum in order to attract online customers.
D、Its users don’t have to transact the items to be sold face-to-face with their customers.
答案
C
解析
cafepress.com是作者用来说明第二种网站时举的一个例子。根据第二段第二句It’s a website…they can sell shirts,mugs…可知,第二类网站主要是服务于那些想卖东西的人而非想买东西的人,[A]表述与原文相符,可排除;由本段最后一句By itself,this…has changed the art of marketing and customer service可知,第二类网站改变了传统的网络营销手法,[B]表述与原文相符,也可排除;根据第三段第三、四句可知,这类网站不需要面对面交流,[D]表述与原文相符,也可排除。由第四段可知在网站上卖东西的人将利润降到最低,而并没有提到这个网站本身降低对顾客(其实是指在该类网站上开店的人)的利润,由此可知答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3782604.html
相关试题推荐
OnarainydayIwasdrivingnorththroughVermont______Inoticedayoungman
Asthegreatlowebbofhightechsweepsthroughtheworldofonlinecommerc
Asthegreatlowebbofhightechsweepsthroughtheworldofonlinecommerc
Asthegreatlowebbofhightechsweepsthroughtheworldofonlinecommerc
Themeeting______atmidnightandweallwenthome.A、brokethroughB、stoppedoff
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_349_20144[/audioFiles]LivingOnline网上生活How
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_351_20144[/audioFiles]OnlineShopping网上购物W
Ilookinthroughthewindowofthekindergartenatmydaughterandmyson,and
Thefirespreadthroughthehotelveryquicklybuteveryone______getout.A、hadt
Therelationshipbetweenthehomeandmarketeconomieshasgonethroughtwo
随机试题
[originaltext]M:Ihaven’thadmuchexerciselately.Myonlyrecreationhasbe
OnCollegeStudentsOccupyingSeats1.大学校园里占座是很普遍的现象2.针对这一行为,人们持不同意见3.我的看法
医疗卫生法的基本原则不包括A.公平原则 B.保护患者原则 C.预防为主原则
A解题指导:五角星与箭头“T,字与黑色阴影不邻面,由此可排除B、C项。“T,字面与箭头的虽然相邻,但箭头的方向是向左的,由此可排除D项。故答案为A。
下列情形中不属于《中华人民共和国著作权法》保护范围的是()。A.某作曲人创
下列选项中,属于基金合同的主要披露事项的有()。 A.基金募集未达到法定要
教育心理学对教师心理的研究主要涉及()方面。 A.敬业精神B.专业知识
2×19年1月1日,甲公司以3000万元现金取得乙公司60%的股权,能够对乙公司
在混凝土表层损坏的加固之前,不论采用什么办法,均应先凿除已损坏的混凝土,并对修补
大便时和便后肛门剧痛并带少量鲜血的病有A、肛管直肠周围脓肿 B、直肠息肉 C
最新回复
(
0
)