首页
登录
职称英语
Where have the family decided to go for a vacation this summer? [br] [originalt
Where have the family decided to go for a vacation this summer? [br] [originalt
游客
2024-10-01
53
管理
问题
Where have the family decided to go for a vacation this summer? [br]
Our family is trying to decide where to go for a vacation this summer. Our son Tom wants to go to Yellow Stone Park again to see the bears. We did that last summer and what an experience it was! When we got there, we put up our tent and went to explore. As we returned, we heard our daughter Susie cry out and then we saw a bear enter our camp. Tom wanted his father to chase him away. His father said, "No, it’s dangerous to chase a bear. And don’t let him chase you." Susie said: "What shall we do?" "Maybe we ought to climb a tree." Tom said: "No, we’ve got to get him out of there. He might go to sleep in our tent." "Maybe we could make him leave if we put some honey outside for him to eat." Susie suggested. Then I said: "How are you going to get the honey? It’s in the tent." We watched the bear enter the tent and heard him upset everything inside. "It’s foolish for us to try to catch him," said my husband. "Leave him alone and wait for him to come out." We waited but the bear stayed inside. We had to sleep in the car.
选项
A、They chased the bear away.
B、They stayed outside the tent and did nothing.
C、They climbed up a tree.
D、They put some honey outside for the bear to eat
答案
B
解析
细节判断题。文中说到,当看到熊闯进了他们的帐篷,儿子Tom想让他的爸爸把熊赶走,爸爸说这样做很危险;Susie提议说爬到树上去,这个提议遭到Tom反驳;Susie又建议用蜂蜜把熊引出来,由于蜂蜜就在帐篷里,此办法也行不通。他们只好在外面眼睁睁地看着熊在里面捣乱。故B项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781928.html
相关试题推荐
Thenewsismainlyabout______.[br][originaltext]Chinesestatemediasa
Thenewsismainlyabout______.[originaltext]Chinesestatemediasaythat
WhatcanbelearntonU.S.-Vietnameserelations?[br][originaltext]The
WhatcanbelearntonU.S.-Vietnameserelations?[originaltext]TheVietna
Howlongwillthetwinsremainonlifesupportmachines?[originaltext]Doct
ThepennameMarkTwaincamefrom_____[br][originaltext]NoauthorinAme
WhereistheWestPointlocated?[br][originaltext]WestPointisacollege
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Gosh!Kevin,arey
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Gosh!Kevin,arey
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Gosh!Kevin,areyouOK?
随机试题
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
OnDec.28,a2-year-oldgraywolfcrossedthestatelinefromOregon,beco
Theage-oldriddleofwhymanywomenoutlivemenhasbeensolved.It’stheir
Billdoesn’t()whatpeoplesayabouthim.A、concernB、matterC、careD、disturbC词义
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfromth
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
贫血脾胃虚弱证治宜选用A.香砂六君子汤合当归补血汤 B.归脾汤 C.八珍汤合
下列对Internet叙述正确的是: A.Internet就是WWW
糖尿病酮症酸中毒时脑水肿的原因可能为 A.脑缺氧B.补碱不当C.血糖下降过
全球基金业发展的趋势和特点是()。 A.美国占据主导地位,其他国家和地区发展
最新回复
(
0
)