首页
登录
职称英语
What is the news item mainly about? [originaltext] It’s back to work for Indi
What is the news item mainly about? [originaltext] It’s back to work for Indi
游客
2024-10-01
63
管理
问题
What is the news item mainly about?
It’s back to work for Indian government oil workers after a three-day strike that crippled Indian commerce. Some 45,000 oil workers walked off the job after the government refused their demands for higher pay. The labor standoff ended after days of intense government pressure, including threats of job loss and even arrest to strikers. Meantime, talks with a second group of nationwide strikers may soon be underway. The In-do-Asian News-Service says India’s transport minister is ready to discuss demands from truckers. Many across India have parked their rigs, calling for reduction in diesel and tyre prices.
选项
A、The conflict between oil workers and Indian government.
B、The crippled Indian commerce.
C、The policies issued by Indian government.
D、Labor standoff between workers and Indian government.
答案
D
解析
主旨大意题。新闻中报道:经过三天的罢工之后,印度政府的石油工人回到了各自的工作岗位:这一罢工削弱了印度的商业;这次事件主要是因为政府拒绝加薪。可见新闻主要报道印度工人罢工造成的劳动对峙,故正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781855.html
相关试题推荐
WhydoesthewomanknowsomuchaboutAlbuquerque?[br][originaltext]M:Ihave
WhydoesthewomanknowsomuchaboutAlbuquerque?[originaltext]M:Ihavebeen
Thewomanwantstogotothemoviesbecause[br][originaltext]W:I’mtiredof
WhataretheAustralianssufferingfrom?[br][originaltext]Well,we’retak
WhataretheAustralianssufferingfrom?[originaltext]Well,we’retakingyo
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]It’sbacktoworkfo
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]It’sbacktoworkforIndi
Whatisthepurposeofissuingthenewlaw?[originaltext]LawmakersinNebra
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Intheearlydaysoft
Today’strumpetissimilartoitsancestorsEXCEPTthat[br][originaltext]
随机试题
Giventhebriefestofglancesatapicture,mostpeoplebelievetheyhaven
Thehunter-gatherertribesthattodaylivelikeourprehistorichuman【M1】______
[originaltext]FebruaryisBlackHistoryMonthintheUnitedStates,whenAm
资质认定部门及委托的专业技术评价机构,其行为不得损害资质认定工作的保密性、公正性
以下关于前牙反说法不正确的是A.牙齿萌出和替换过程中的障碍可能造成牙性前牙反
个人住房抵押消费贷款的主要适用人群有()。A.全款购房,现有资金需求的借款人
下列对哲学家及其思想的认定不正确的是:() A.老子早于庄子,庄子早于韩非子
根据《中药品种保护条例》,不可以申请中药品种保护的是A.天然药物提取物 B.天
图示外伸梁,在C、D处作用相同的集中力F,截面A的剪力和截面C的弯矩分别是:
钻孔灌注桩基础在灌注水下混凝土过程中,导管的埋置深度宜控制在()m。A.1~3
最新回复
(
0
)