首页
登录
职称英语
What was Steve Vaught’s purpose of his epic journey at first? [originaltext]
What was Steve Vaught’s purpose of his epic journey at first? [originaltext]
游客
2024-10-01
45
管理
问题
What was Steve Vaught’s purpose of his epic journey at first?
A forty-year-old father of two, Steve Vaught took the final steps of his epic journey as he crossed the George Washington Bridge into Manhattan. It took him a year and a month to walk the nearly four thousand eight hundred kilometers from his home in California. His original aim had been to lose weight after falling into a depression and developing an eating disorder. He did arrive a hundred pounds or forty-five kilograms lighter but said he learned that weight loss was more about the state of mind than body. He now realized the secret to becoming thinner was being happier. His voyage of self-discovery was viewed by millions around the world on his website "A Fat Man Walking" and he now plans to publish a book about his experiences. But before disappearing into a hotel, he told reporters his first plan was to put on some new socks.
选项
A、Touring.
B、Weight loss.
C、Book writing.
D、Developing an eating disorder.
答案
B
解析
细节判断题。新闻中提及了“他原本的目的只是想在情绪抑郁和饮食紊乱之后减肥”,所以答案应该选B项。但是题干使用的词和新闻中不同,是相同意思的不同表述,这常是出题者干扰的策略之一。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781547.html
相关试题推荐
Evenwhenstrandedintheforestbystorm,______.A、myjourneywasstillthought
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[br][originaltext]Fifte
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[originaltext]Fifteenpeo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
Whatisthetalkmainlyabout?[originaltext]Thereisanartexhibitionher
TechnoServeisanon-profitgroupthat[br][originaltext]Startingabusine
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[originaltext]W:George,I’mwonderingifw
WhydidthewomangotoHongKong?[br][originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’ts
随机试题
Itisvitalthatyou______quicklytowhateverissaid.A、respondB、respondedC、
WhenItrytounderstand______thatpreventssomanyAmericansfrombeingashapp
高校2012年秋季入学的学生中有些是免费师范生。所有的免费师范生都是家境贫寒的。
某液化石油气充装站,地面罐区有4个50m3储罐,设有1m高的围堰、3个避雷塔、储
如图3所示,轻质弹簧上端与一质量为m的物块1相连,下端与另一质量为M的物块2相连
下列不属于骑乘收益率曲线的是()。A.子弹式策略 B.极端策略 C.两极策
()是用来衡量企业的短期偿债能力的比率。A.速动比率 B.流动性比率 C.
在某城市的一项在职员工健康情况抽样调查中,调查人员先将工作单位按照行业和规模分层
围产期国内普遍采用的定义是指 A.胎龄满26周(体重≥lOOOg)至出生后足5
婴儿的呼吸类型是 A.胸式呼吸 B.腹式呼吸 C.胸腹式呼吸 D.腹式与
最新回复
(
0
)