首页
登录
职称英语
In most people’s ideas, people lose the ability to learn language well [br] [or
In most people’s ideas, people lose the ability to learn language well [br] [or
游客
2024-09-30
59
管理
问题
In most people’s ideas, people lose the ability to learn language well [br]
Most people think that the older you get, the harder it is to learn a new language. That is why they believe that children learn more easily than adults. Thus, at some point in our lives, maybe around age of twelve or thirteen we lose the ability to learn language well. Is it true that children learn a foreign language more easily than adults? On the contrary, research studies suggest that the opposite may be true. One report, on 2,000 Danish children studying Swedish, showed that the teenagers learned more, in less time, than the younger children. Another report, on Americans learning Russian, showed that the ability to learn a language increases as the age increases from childhood to adulthood.
There are several possible explanations for these results. For one thing, adults know more about the world and therefore are able to understand meanings more easily than children. Moreover, adults can use logical thinking to help themselves in learning a new language. Finally adults have more self-control than children.
Therefore, it seems that the common belief that children are better learners than adults may not be true.
选项
A、Adults have more self-control man children.
B、Adults can use logical thinking to think.
C、Adults have more knowledge than children.
D、Adults accept new things more easily than children.
答案
D
解析
细节推断题。文章提到成年人比孩子们学习外语更容易的几个原因,即成年人知道的知识更多,会运用逻辑思维思考,以及有更好的自控能力,而D项并没有在文中提及,按常理来说,成年人比儿童更容易接受新事物这一论断也不是太正确,所以选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781391.html
相关试题推荐
Inmostpeople’sideas,peoplelosetheabilitytolearnlanguagewell[original
Howmanypeoplegotwoundedinthisincident?[br][originaltext]Atleastt
Howmanypeoplegotwoundedinthisincident?[originaltext]AtleasttwoLib
WhichofthefollowingareNOTthefirstpeopletoreceivetheswinefluvaccina
Whichofthefollowinggroupsofpeoplecanjointhelibrary?[br][originaltex
Whichofthefollowinggroupsofpeoplecanjointhelibrary?[br][originaltex
Themandealwithpeoplewhoareinsecureby[br][originaltext]W:Aretherepe
Themandealwithpeoplewhoareinsecureby[br][originaltext]W:Aretherepe
Howmanypeoplewereinjuredintheincident?[originaltext]UnitedNationst
Thousandsofpeopleturnedoutintothestreetsto______againstthelocalauthor
随机试题
[originaltext]Mycousinjustcalled.Theydidn’tmanagetogetaliftandares
[originaltext]W:Thereistheseatbythewindow.M:Yes,butit’srightovera
______theAtlanticOceancrossestheequator,thetradewindscauseaflowofw
Thebillbanssmokingin______.[originaltext](23)GeorgiagovernorSonnyPer
京剧脸谱(thefacialmakeupofBeijingOpera)是具有民族特色的一种独特的化妆方法。它最大的特点在于借助不同的色彩来展示
根据《注册建造师管理规定》,在下列情形中,不予注册的情形包括( )。 A、张
中耳传音功能障碍A.听骨链的破坏导致听觉丧失 B.使用助听器有助于听力改善
施工通风方式分为两种,即自然通风与机械通风,大断面长洞开挖宜采用的通风方式是(
根据《工程造价咨询企业管理办法》,工程造价咨询企业资质有效期为()年。A.2
某段道路工程施工,路基填方高度20m,根据进度计划,要求路基回填完成自然沉降半年
最新回复
(
0
)