首页
登录
职称英语
____ disagree on whether the cheerleaders are entertaining or just an irritating
____ disagree on whether the cheerleaders are entertaining or just an irritating
游客
2024-09-30
22
管理
问题
____ disagree on whether the cheerleaders are entertaining or just an irritating distraction. [br]
The official Olympic cheerleaders are a lot different than what you would see on the sidelines at basketball or American-style football games. Cheerleader choreographer Paola Bosio says about 500 girls tried out to become Olympic cheerleaders. "At the end we chose 100 girls. We have six groups, three working in ice hockey, two at speed skating and one in the mountains. So this is the first time that there is cheerleading in the Olympic Games, and we thought it was a good way to entertain the spectators." After being selected for the squad, the newly-minted cheerleaders practiced for four and a half months. But during that time, all they learned how to do was to wave their orange and gold pompons, dance a few synchronized steps, and jump up and down to whatever music might be playing at the venue. Fans disagree on whether the cheerleaders are entertaining or just an irritating distraction. After all, they do not actually cheer and they do not wear skimpy uniforms. The all-girl squad, which ranges in age from 15 to 26, is attired in bright orange and gold uniforms that cover them almost from shoulder to toe.
选项
A、This is the first time that there is cheerleading in the Olympic Games.
B、Three groups of cheerleaders work at speed skating.
C、The all-girl squad ranges in age from 15 to 26.
D、About 500 girls tried out to become Olympic cheerleaders.
答案
B
解析
细节题。此题预读选项时应特别注意选项中的数字和关键词INCORRECT。根据文中内容“最后我们选择了100个女孩。我们有六个组,三组是冰上曲棍球的,两组是速滑的,一组是山上项目的”,可知选项B符合题意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781314.html
相关试题推荐
It’s______he’llbeabletocome.A、doubtwhetherB、doubtC、doubtitD、doubtfulwh
Hemustanswerthequestion______helikesitornot.A、whetherB、ifC、thatD、why
Ireallydonotknowwhetherwecansucceed,sodonotexpect______.A、toomuch
______we’llgocampingtomorrowdependsontheweather.A、IfB、WhetherC、ThatD、W
—Whatdoyouthinkofmyswimmingpool,Sophie?—Idoubtwhetherthere’s______on
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywould
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywould
Whetheranoperationshouldbeperformedinthiscase______verymuchonthepati
Youaresayingthateveryoneshouldbeequal,andthisis______Idisagree.A、why
Whetherwewantitornotweareallgreedy(1)_____nature.Fromthemoment
随机试题
WritetheappropriatelettersA-Cagainstquestions26~30.Accordingtothe
Today,ifyoumadealistofthemassmediayouuse,youwouldhavetoaddn
Ifyouareinterestedinthejobasalaboratoryassistant,youwillcontact___
Iftherewerenoexams,weshouldhaveamuch(happy)______timeatschool.happier
[A]abruptly[B]account[C]accumulation[D]cited[E]confirm[
()不属于提高挫折承受力的基本方法。A.对挫折进行正确归因。 B.迁境移情,
图1为中心法则图解,下列有关的叙述中,正确的是()。 A.过程③发生在所有RN
关于氨基酸等电点的叙述,正确的是A:氨基酸以阳离子状态存在时溶液的pH B:氨
A.肝素 B.华法林 C.达比加群酯 D.尿激酶 E.阿哌沙班可抑制血小
建设工程勘察合同中合同价款的( ),在专用合同条款中约定。A.确定方式 B.金
最新回复
(
0
)