首页
登录
职称英语
Tuesday sees the announcement of the Turner prize shortlist. One critic has
Tuesday sees the announcement of the Turner prize shortlist. One critic has
游客
2024-09-30
52
管理
问题
Tuesday sees the announcement of the Turner prize shortlist. One critic has described the prize as "bipolar",
veering
between good and bad years. Last year’s shortlist — which I was involved in selecting and judging — was well-received, after a widely criticized installment the year before. Will this year’s list live up to 2009’s, or will it outdo it? In other words, can the Turner have two good years in a row?
It’s always fun to speculate about who will be shortlisted. I hope this year’s judges come up with some unexpected and exciting names — controversy, too, never goes amiss. But it’s not been a spectacular year for British art: there has been no equivalent to Roger Hiorns’s Seizure, which simply demanded to be considered. On the other hand, the usual suspects who might so easily have been on last year’s list are still around: don’t be surprised if the names Ryan Gander, Charles Avery or Susan Philipsz appear in the papers next week. Last year’s Turner exhibition featured no film or video for the first time in donkey’s years, so perhaps they will go the other way and select a video artist such as Hilary Lloyd or a filmmaker such as Rosalind Nashashibi.
But actually, one British artist has genuinely made an impact this year. 12 months ago I wrote here that I had decided not to nominate Banksy for the Turner shortlist: some people seemed to think I had stopped him being on it and that he was being considered seriously by the rest of the jury. In fact, as far as I know, I was the only juror considering him. In the end, he didn’t seem to be doing much that was new — but this year it’s a different story. In the last 12 months his museum show in Bristol drew delighted crowds and his film Exit Through the Gift Shop revealed a humor about his own enterprise that contrasts wonderfully with the dull arrogance of a Hirst. So for my money Banksy should be on the Turner shortlist this year. It’s a no-brainer. I wonder if the jury will agree. We’ll know on Tuesday. [br] Turner Prize is an award given to______.
选项
A、British writers
B、Banksy
C、filmmakers
D、British artists
答案
D
解析
推断题。文中多次提到英国的艺术家和艺术界,可初步推断答案是D。再用排除法看,选项A中的作家在文中从未出现,选项B只是作者预测的今年应该获得提名的一位艺术家,而选项C提到的电影制作人,只是候选人中的小部分群体,不能概括全部。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3780079.html
相关试题推荐
Hequickenedand______hiswalkingpaceasheheardtheannouncementinthelou
TuesdayseestheannouncementoftheTurnerprizeshortlist.Onecritichas
TuesdayseestheannouncementoftheTurnerprizeshortlist.Onecritichas
TuesdayseestheannouncementoftheTurnerprizeshortlist.Onecritichas
TuesdayseestheannouncementoftheTurnerprizeshortlist.Onecritichas
TuesdayseestheannouncementoftheTurnerprizeshortlist.Onecritichas
Criticismandself-criticismisnecessary______ithelpsustofindandcorrect
InrecentyearscriticismshavebeenvoicedconcerningsexistbiasintheEn
InrecentyearscriticismshavebeenvoicedconcerningsexistbiasintheEn
Thepopularityofthenovelprovesthatsomecriticismagainstitis______.A、im
随机试题
WritetheappropriatelettersA-Cagainstquestions26~30.Accordingtothe
Today,ifyoumadealistofthemassmediayouuse,youwouldhavetoaddn
Ifyouareinterestedinthejobasalaboratoryassistant,youwillcontact___
Iftherewerenoexams,weshouldhaveamuch(happy)______timeatschool.happier
[A]abruptly[B]account[C]accumulation[D]cited[E]confirm[
()不属于提高挫折承受力的基本方法。A.对挫折进行正确归因。 B.迁境移情,
图1为中心法则图解,下列有关的叙述中,正确的是()。 A.过程③发生在所有RN
关于氨基酸等电点的叙述,正确的是A:氨基酸以阳离子状态存在时溶液的pH B:氨
A.肝素 B.华法林 C.达比加群酯 D.尿激酶 E.阿哌沙班可抑制血小
建设工程勘察合同中合同价款的( ),在专用合同条款中约定。A.确定方式 B.金
最新回复
(
0
)