首页
登录
职称英语
The car industry suffered another setback yesterday when Lucas Electrical Com
The car industry suffered another setback yesterday when Lucas Electrical Com
游客
2024-09-29
57
管理
问题
The car industry suffered another setback yesterday when Lucas Electrical Company announced that many of its 12,000 workers at 15 factories in the West Midlands would be going on short time. It was expected that they would work a four-day week starting early next month.
"There will be a requirement for some short-time working in selected product areas and the final details will be organized on a site-by-site basis," a Lucas spokesman said in Birmingham.
The factories cover an area from Telford, Shropshire, to Solihull in the West Midlands. Many of those involved are women and the products include alternators, batteries and headlamps. For many families the wife has been the sole earner in recent months.
The Lucas announcement is expected to have an aggravated effect on the region’ s rapidly declining economy.
The company spokesman said that not all the 12,000 would be affected; about 20 percent of the staff would not be affected at all.
The announcement comes after BL’ s production cuts in the Austin-Rover division with a two-week extended holiday for 8,000 workers because of the sluggish market. Dunlop in Birmingham has made a similar decision.
Lucas said that it was also because of reductions in the schedules of other customers in the car industry. It as emphasized that it was temporary and its duration would depend on how many cars were sold in the coming months. [br] Which of the following is true about the bad news?
选项
A、Workers would work a five-day week.
B、Women would have to take early retirement.
C、8,000 workers would have fewer paid holidays than before.
D、It will result in an increase of the decline of the area’ s economy.
答案
D
解析
本题为细节题,应将四个选项与原文一一比较。A的错误在于工人每周将工作四天而不是五天。B的错误在于妇女们将受到很大影响而不是提前退休。C是由另一家公司宣布的。D是正确的,因为文中讲到“The Lucas announcement is expected to have an aggravated effect on the region’s rapidly declining economy”,其中“aggravated”意为“made worse”,与问题中的“an increase of ”意思同致。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3778598.html
相关试题推荐
Tocallthemusicofanothermusic-culture"primitive"is______one’sownstand
Louisecame______withasevereheadache,soshedidnotgotoworkyesterday.A
ThecarindustrysufferedanothersetbackyesterdaywhenLucasElectricalCom
ThecarindustrysufferedanothersetbackyesterdaywhenLucasElectricalCom
Wheredowelearnthebadnewsforthecarindustry?[br][originaltext]The
Wheredowelearnthebadnewsforthecarindustry?[br][originaltext]The
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?[br][originaltex
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?[br][originaltex
Itrainedhardyesterday,______preventedmefromgoingtothepark.A、thatB、wh
Thetradeunionsinthisindustryare______anyreductioninwages.A、opposedto
随机试题
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Isometimeswishthatmyuniversity______.A、isaslargeasyoursB、wasaslarge
[originaltext]Forteenagers,itcanseemveryimportantto"fitin".[32]Tee
[originaltext]RallieswererecentlyheldinNewHampshire,Iowa,SouthCaro
小孩2岁,体重9kg,生后6个月开始出现口唇发绀,无肺炎史,体格检查见轻度杵状指
深圳的创业者乔峤想要做一款智能耳机,他发现,60%的人都会在跑步过程中听歌,并用
套利定价理论的几个基本假设不包括()。 A.投资者是追求收益的,同时也
()用来衡量企业所有者利用自有资金获得融资的能力,也用于判断企业的偿债资格和能
下列义务中,不属于附随义务的是:()A.汽车销售商在销售车辆时提供办理过户所需
一老年女性,患多年毒性弥漫性甲状腺肿,且从未间断治疗,本次因并发持续性心房颤动而
最新回复
(
0
)