首页
登录
职称英语
November is Diabetes Eye Health Month, and that’s just one of the reasons to
November is Diabetes Eye Health Month, and that’s just one of the reasons to
游客
2024-09-28
54
管理
问题
November is Diabetes Eye Health Month, and that’s just one of the reasons to take advantage of EyeCare America’s free program, designed for people over 65. Eligible patients will receive eye exams and up to one year of treatment.
"We feel that seniors in our communities are at the greatest risk. The longer you have diabetes, the more susceptible you are to losing your vision, " says Allison S. Neves, communications manager at EyeCare America, the public service foundation of the American Academy of Ophthalmology.
If you’re among the 16 million people who have diabetes, you’re 25 times more likely to lose your eyesight than people without it. African Americans and Hispanics are particularly susceptible. Lack of awareness is a big contributor—half the people with the disease go undiagnosed. Studies have found that even for those who know they have it, more than one-third don’t get the eye care they need.
"There are a lot of barriers to seniors getting the quality eye care they deserve. First is rising health care costs. Second is access to care in communities, and what is difficult for them is trusting medical professionals. Some are only accustomed to going to physicians when they’re in pain—not for regular checkups, " says Neves.
Darlene Thorne, 83, found herself in a tight spot when she moved to Salt Lake City from Las Vegas. With no medical insurance or doctors she knew personally, she decided to try the Seniors EyeCare program for a long-overdue eye checkup. She was surprised to get more than just a free eye exam. " Dr. Harry treated me like I was a regular person and not getting it for free. He tested my eyes and wrote out a prescription for glasses even though that wasn’t included in the program. Recently, when I got an infection, I was so frightened. At least I had someplace to go; otherwise I would have sat around for several days or longer. "
The EyeCare America program makes such personal relationships possible by hooking up patients with an ophthalmologist in their area—one of its 7, 500 volunteers. " It’s not a mass screening in any way—it’s an actual doctor’s appointment. Should anything be diagnosed , the patients are seen up to one year for no out-of-pocket costs. It’s really just about getting that person into that office to prevent eyesight damage, " says Neves. In-depth medical exams by an ophthalmologist are critical, as they can detect symptoms that eye screenings at an optometrist or a local store might have missed.
What many people don’t know is that diabetes-related eye diseases such as retinopathy, cataracts, and glaucoma develop without warning signs. Extremely high blood pressure levels can damage the retina without any apparent changes in vision, leading you to believe that nothing’s wrong while your sight degenerates.
All these factors cause 24, 000 cases of vision loss every year. The good news is that proper detection, treatment, and care can prove 95 percent effective in preventing blindness—even for people with advanced retinopathy. If you experience floaters(sudden flashes or spots)or blurred or double vision, schedule an appointment immediately. Otherwise, an annual dilated eye exam is a must for everyone with diabetes. [br] What is the passage mainly about?
选项
A、Diabetes EyeCare Program.
B、Diabetes Eye Health Month.
C、Diabetes-related eye diseases.
D、American Academy of Ophthalmology.
答案
A
解析
主旨题。本文主要讲述了与糖尿病相关的眼科疾病防治计划,该计划的防治对象是65岁及以上的老年人,他们可以得到为期一年的免费检查和治疗。尽管[B]”与糖尿病相关的眼科疾病健康月”和[C]”与糖尿病相关的眼科疾病”均有提及,但并不是文章的主旨;而[D]”美国眼科学院”明显与文章主题偏离,所以[A]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3777896.html
相关试题推荐
Itisreportedthatmentalhealthhasbecomeatroublesomeissue.Thenumber
NovemberisDiabetesEyeHealthMonth,andthat’sjustoneofthereasonsto
NovemberisDiabetesEyeHealthMonth,andthat’sjustoneofthereasonsto
NovemberisDiabetesEyeHealthMonth,andthat’sjustoneofthereasonsto
WhenWorldWarIendedonNovember11,1918,peacetalkswentonformonths
WhenWorldWarIendedonNovember11,1918,peacetalkswentonformonths
HazelaskshowonecanstayhealthyworkingthehoursI’vebeenworking.Her
HazelaskshowonecanstayhealthyworkingthehoursI’vebeenworking.Her
HazelaskshowonecanstayhealthyworkingthehoursI’vebeenworking.Her
WhichofthefollowingisNOTamongthereasonsleadingtothewoman’seyeprobl
随机试题
WhichisNOThistoryplaybyWilliamShakespeare?A、HenryVIB、RichardIIIC、King
Overtheyears,I’veheardafairnumberofslursshoutedatcampuscops.S
Thetwomenhavebeenveryintimateandreliablefriendsthroughouttheirlives.
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchoolForafewyears
某工程建设项目的业主将拟建的工程项目的实施阶段的监理任务委托给一家监理公司。监理
积极关注的临床意义在于()A.消除求助者的自卑感 B.促使咨询双方彼此了解
张先生今年70岁,他有三个孙子。长孙20岁,次孙13岁,幼孙7岁。问多少年后,三
急性心肌梗死时最常见的心律失常是( )。A.心房颤动 B.室性早搏及室性心动
陈述性知识的表征形式是()。 A.命题网络 B.产生式系统 C.图式 D
人力资源管理部门组织结构设置的趋势是( )。A.和其他部门合并办公来处理人力资
最新回复
(
0
)