首页
登录
职称英语
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly becau
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly becau
游客
2024-09-28
52
管理
问题
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly because of threats to affirmative action, changes in admission procedures, and a growing preoccupation with test scores from elementary school through high school. People wonder what SAT scores mean, how they affect admission decisions, how well they predict college grades, why there are racial and gender differences in scores, if expensive coaching raises scores, and whether the test supports an unfair academic elite. We hope the following information will shed some light on these issues.
We believe diversity can enrich the intellectual and social experiences of students, encourage their personal growth, prepare them to become good citizens in a pluralistic society, and contribute to the nation’s economic health. These benefits are essential for a nation that is undergoing massive demographic change.
In keeping with this belief, we support the commitment of colleges and universities to racially and ethnically diverse student populations, and hope they will be given the flexibility they need to meet this goal. After admission officials have identified applicants who can succeed at their institutions, they must be able to consider relevant factors that support diversity. However, they should meet their goal without instituting quotas or lowering academic standards to admit unqualified students. Colleges and universities determine how best to use test scores and other information to meet their goals. Our guidelines on test score use recommend that they consider all relevant factors in the admission process.
Colleges use the scores to predict freshman performance in college. The SAT is a three-hour test that measures two skills related to freshman performance in college — verbal and mathematical reasoning. It does not pretend to measure all factors related to freshman success, but its scores have a statistically significant relationship to that success. SAT scores are also better than the high school record in predicting college grades in science and other math-based courses. Colleges use the scores to make part of their admission decisions, counsel students about courses and majors, place students in appropriate courses, and identify applicants to recruit. Students use SAT scores to select colleges at which they have a reasonable chance for success. The scores also add an element of fairness to the admission process because applicants’ classroom grades and courses vary from student to student, teacher to teacher, and school to school. Colleges use SAT scores to predict first-year — not four-year — grades because freshmen tend to take similar introductory courses. Grades in the later years of college are more likely to reflect different grading patterns, courses and rigor across majors. At four-year colleges, final grade averages resemble first-year averages, however, because most dropouts do not leave for academic reasons. [br] Which of the following is considered to be most important, according to the second and third paragraphs?.
选项
A、Diversity.
B、Flexibility.
C、Encouragement.
D、Benefits.
答案
A
解析
本题是细节题。文章的第二段开头就说明了diversity的重要性。第三段里又继续阐明这一个观点:we support the commitment of colleges and universities to racially and ethnically diverse student populations。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3777592.html
相关试题推荐
Tosurviveintheintensetradecompetitionbetweencountries,wemust______the
Whenarulerispartlyinaglassofwater,itlooksasifit______.A、breaksB、h
TheScholasticAptitudeTestisunderintensescrutinytoday,partlybecau
TheScholasticAptitudeTestisunderintensescrutinytoday,partlybecau
TheScholasticAptitudeTestisunderintensescrutinytoday,partlybecau
Inthealpinetundra,thesummersunshineisintense,windsareprevalent,_____
Thetestwasto______aptituderatherthanacademicachievement.A、appraiseB、esti
Thesocialcompetitionisnowintense,sotheyoungpeopleincollegeshould
HumidityissointenseinsomepartsofthetropicsthatEuropeansfindtheyare
Thetestwasto______aptituderatherthanacademicachievement.A、appraiseB、esti
随机试题
Ifyou【D1】______smoothskinthatglowswithyouth,thechancesarethatats
Whilesomearguethatimposingtollsonhighwayuserscircumventstheneedtora
Inthe【B1】______annualBiblereadingmarathonthevolunteersreadreverentl
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyar
Thisoldmanoftentalkedaboutthatsmalllake,______(过去他经常和朋友们在那儿游泳).wherehe
下列哪一项不符合多发性骨髓瘤A.高钙血症 B.高黏滞血症 C.高白蛋白血症
某心源性水肿患者,用地高辛和氢氯噻嗪治疗,2周后患者出现多源性室性期前收缩,其主
( )是指某些行业出现产业结构调整或原材料价格上升或竞争加剧等不利变化时,贷款
甲企业与乙企业均为增值税一般纳税人,双方签订合同约定甲企业以自产M产品100吨与
最新回复
(
0
)