首页
登录
职称英语
Right now, Internet phone calls are typically made on a computer, using a s
Right now, Internet phone calls are typically made on a computer, using a s
游客
2024-09-27
56
管理
问题
Right now, Internet phone calls are typically made on a computer, using a special headset or on a phone with a special adaptor. Increasingly, they can also be made over mobile phones, using Wi-Fi technology. Eventually, the companies say, they will be available on all devices, from televisions to iPods to appliances like refrigerators. The idea is that screens and voice technology will be everywhere, bringing your calls to you wherever you happen to be. And the old notion that a phone number is linked to a specific place is about to disappear. Already, someone in Mumbai can purchase a number with a Manhattan area code and carry it with him wherever he goes. Road warriors can get local, rather than long-distance, dialing rates by making calls with their laptops. The Internet is free, and the technologies it is based on are open. That also makes it easier and cheaper for the new telephone companies to offer expanded features. Voice greetings could be customized to each caller, and a different ringtone could flag each member of the family. Bars and clubs could be equipped with a device at the door that finds your likely match in a computer database and automatically places a call to your potential sweetheart. Like a broadband connection, an Internet phone is always on. For teens, that means mobile phones that allow endless chats with several friends at the same time, or an open hot line to Mom and Dad. "VoIP will mean the end of picking up a phone, talking and then hanging up," Says Paul Saffo, director of the Institute for the Future in Palo Alto, Calif. Which of these features comes to pass, though, is anybody’s guess.
Experts say VoIP will make the old idea of digital convergence a reality, blurring lines between telecoms, cable, computers and consumer electronics. The race among firms like Samsung, Sony and Apple to invent the next killer apps for consumers will grow more anarchic. And analysts are already speculating about the bizarre merger possibilities: Microsoft, Sony or Google buying a telephone company? In a speech late last year, FCC chairman Michael Powell described the Internet phone call as a "revolution" with "profound implications" for the telecom industry, and called for a "new constitution for the regulation of such services, one befitting that revolution." Shortly after that speech, to the delight of Vonage and other upstarts, the FCC announced that VoIP would be regulated like the Internet (that is, lightly) rather than like the rules-heavy old phone system. [br] Which of the following sentences is implied in the passage?
选项
A、By different beeping sounds, members of the family will easily know whose phone call it is.
B、Telephone companies say that Internet phone calls will be available in the near future.
C、Long-distance calls will be cheaper and cheaper
D、The Internet phones should be on a broadband connection.
答案
A
解析
推理题。文章第一段提到:Voice greetings could be customized to each caller,and a different ringtone could flag each member of the family.(每一位来电者的声音问候都按照顾客的要求处理,家庭中的每个成员来电都有不同的标记。),从中我们可以得知,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3776777.html
相关试题推荐
Agrowingnumberofschoolsareembracingthecomputertoreplacetraditiona
Computershaveaidedinthestudyofhumanitiesforalmostaslongasthemac
Computershaveaidedinthestudyofhumanitiesforalmostaslongasthemac
Theinventionofthecomputerissaidtohaveusheredinanotherrevolution_____
Rightnow,Internetphonecallsaretypicallymadeonacomputer,usingas
Rightnow,Internetphonecallsaretypicallymadeonacomputer,usingas
Rightnow,Internetphonecallsaretypicallymadeonacomputer,usingas
Wecanget_____withfourcomputersatthemoment,butwe’llneedacouplemorew
Whatcanbeinferredfromthenewsitem?A、MostpersonalcomputersinstallWindow
Accordingtothenews,thefastbroadbandInternetservicecouldbeavailable[o
随机试题
Whatishappiness?WeAmericansbelievethattherightto【C1】______happine
Ofalltheareasoflearningthemostimportantisthedevelopmentofattitu
ScientistshavedeterminedthatArchaeopteryx,theearliestknownbird,was
Thegreatship,Titanic,sailedforNewYorkfromSouthamptononApril10th,
公文正文③处在表述上存在一些问题,下列对此说法错误的是()。 A.表述歧义,
下列药物中,驾驶员服用后可能出现定向力障碍的是A.双嘧达莫 B.哌替啶 C.
何种药物长时间喂饲后可引起动物肝癌发病率增加A.桂枝B.柴胡C.细辛D.麻黄E.
一个精子和卵子成功结合成为A.合子 B.卵细胞 C.精细胞 D.卵原细胞
Thedoctorhitmejustbelowthekneeto
湿温潮热的发热特点是A.日晡热甚 B.午后热甚,身热不扬 C.午后或入夜发热
最新回复
(
0
)