首页
登录
职称英语
As state and federal authorities announced the details of their $26 billion
As state and federal authorities announced the details of their $26 billion
游客
2024-09-27
51
管理
问题
As state and federal authorities announced the details of their $26 billion mortgage settlement with big banks on Thursday, millions of American homeowners were hoping that this time they would finally get relief.
The bulk of the settlement, about $20 billion, would go to one million American homeowners who would have their mortgage debts reduced or their loans refinanced at a lower interest rate. It also includes $1.5 billion for roughly 750,000 people who lost their homes to foreclosure between 2008 and 2011, with each receiving between $1,500 and $2,000.
Economists do not expect a big boost for the economy, in part because the banks have three years to distribute the aid. Some experts questioned whether the accord would do much to stabilize the housing market and its glut of millions of foreclosed homes.
Critics also pointed to the fact that millions of mortgages owned by the government’s housing finance agencies, Fannie Mae and Freddie Mac, would not be covered under the deal, excluding about half the nation’s mortgages.
"The effect of this settlement will be catalytic," Shaun Donovan, the secretary of Housing and Urban Development, said in an interview. He predicted it would spur more loan modifications through existing government programs as well as principal reductions—when loan debt is written down for borrowers who owe more than what their home is worth—as well as additional mortgage relief provided by banks.
Advocates for homeowners facing foreclosure expressed cautious optimism after the settlement was announced on Thursday morning in Washington. "We’re hopeful," said Joseph Sant, a lawyer at Staten Island Legal Services’ homeowner defense project. "But we had a lot of programs that are good on paper. What will make the difference is that it’s vigorously enforced."
President Obama declared the deal the largest federal-state settlement in the nation’s history.
"No compensation, no amount of money, no measure of justice is enough to make it right for a family who’s had their piece of the American dream wrongly taken from them," he said. "And no action, no matter how meaningful, is going to by itself entirely heal the housing market. But this settlement is a start."
Banks stocks were mixed in trading on Thursday, but shares of Bank of America rose 0.62 percent to $8.18, its highest level since September. Much of the money to pay for the settlement has already been reserved, and investors expect the settlement to remove at least one legal worry for Bank of America.
More than just an attempt to aid consumers and stabilize the housing market, government officials cast the settlement as an effort to finally hold banks
accountable
for their misdeeds, more than three years after the mortgage collapse brought on a full-scale financial crisis.
From The New York Times, February 12, 2012 [br] Which of the following is NOT true about the mortgage settlement?
选项
A、To reduce mortgage debts of American homeowners.
B、To reduce the interest rate of the American homeowners.
C、To help boost the housing market of America.
D、To help those who lost their homes to foreclosure.
答案
C
解析
本题为细节题。根据文章第二段可知选项A、B和D都是文中提到的,所以选项C是答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3776677.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[br][originaltext]M:Pan-PacificTo
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[originaltext]M:Pan-PacificTours.H
Asstateandfederalauthoritiesannouncedthedetailsoftheir$26billion
Asstateandfederalauthoritiesannouncedthedetailsoftheir$26billion
Asstateandfederalauthoritiesannouncedthedetailsoftheir$26billion
Whatisthenewitemmainlyabout?[br][originaltext]Authoritiesaroundth
Whentheauthorities______intohisbackground,theyfoundhehadacriminalreco
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?[originaltext]ThefirstEarthD
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?A、Tworecentadditionstothesleep
WhichofthefollowingdetailsisINCORRECT?[originaltext]TheInternational
随机试题
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
Likeaneedleclimbingupabathroomscale,thenumberkeepsrising.In1991
所制备的药物溶液对热极为敏感()A:采用棕色瓶密封包装 B:产品冷藏保存
基金管理人应当在每个季度结束之日起( )个工作日内,编制完成基金季度报告,并将
下列属于利用未公开信息交易罪犯罪主体的是( )。 Ⅰ.证券公司的从业人员
A.100:10B.100:20C.100:25~30D.100:30~50E.
167)变动电流、电压二次回路后,可以不用负荷电流、电压检查变动回路的正确性。(
家庭社会工作的开展需要依据一些基本的原则,这些基本原则为家庭社会工作的设计和执行
对擅自设立银行业金融机构或者非法从事银行业金融机构的业务活动的,由国务院银行业监
患者有偏瘫、偏身感觉障碍和偏盲,最可能由下述哪条血管闭塞引起A.大脑前动脉 B
最新回复
(
0
)