首页
登录
职称英语
How many people died one regionalone after cyclone Ivan? [originaltext] In 20
How many people died one regionalone after cyclone Ivan? [originaltext] In 20
游客
2024-09-26
56
管理
问题
How many people died one regionalone after cyclone Ivan?
In 2005 we all looked on in awe at the devastation of New Orleans at the hands of hurricane Katrina but the wider world barely noticed recently, when a storm of very similar power and ferocity struck remote Eastern Madagascar.Cyclone Ivan destroyed tens of thousands of homes and one region alone there were at least a hundred deaths.Doctor Terahue is the government’s head of region for Analanjirofo on the country’s east coast. At the moment though, he looks more like a general who having weathered a huge attack at great cost has discovered mat the enemy is amassing once more. If Madagascar’s annual cyclone season can be seen as a battle against the forces of nature men this year more than ever.
选项
A、Tens of thousands of people.
B、At least a hundred.
C、Thousands of people.
D、At least two hundred.
答案
B
解析
细节判断题。新闻提到:飓风伊万摧毁了成百上千人的家园,仅一个地区就至少有一百多人死亡。故B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3775366.html
相关试题推荐
Whatwasthepossiblereasonfortheshuttlethsaster?[originaltext]NASA’s
Accordingtothepassage,howcanyoungpeoplestayinahostel?A、Iftheyarrive
Today,howmanyyoungpeoplecantheroomsinallthehostelsintheworldhold?
Whyisthepriceofhostelslow?A、Peoplebringtheirownequipment.B、Aruinedc
Wherewasthefirstyouthhostelopened?[originaltext]In1907,ayoungGerm
Theexaminationswhetherconsideredgoodorbad[originaltext]Inoursystem
[originaltext]FamilyHolidaysStudentsinB
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’m
Whatwasthewoman’sproblem?[originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:Ihaven’
WhydoesthewomantakeTheoreticalDynamicsagain?[originaltext]W:Excuseme,P
随机试题
Afledglingfirm.EcoLean,inSweden,hasdevelopedanewpackagingmaterial
Tounderstandthefailingsofexistingfarmprograms,it’simportanttounde
SmotherLove[A]Everymorning,LeanneBricklandandhersisterwoul
国际上出现的信息科技事故表明,如果银行系统中断()以上不能恢复,将直接危及其
下列关于基本信贷分析的说法,正确的有( )。A.需分析目前的还款来源,进而分析
A.进食时饱嗝 B.进食时有哽噎感 C.进食后呕吐 D.进食后胸腹痛 E
A.EDTA盐B.枸橼酸钠C.草酸盐D.双草酸盐E.肝素不适用于凝血象检查和血小
患者,男,68岁,患有高血压病史14年,因糖尿病入院。其所住病房靠近一个施工工地
目前,“金砖四国”的经济总量大致是美国的一半,在全球金融风暴的当下,虽然经济也遭
某新建项目,建设期2年,建设斯内贷款分年度均衡发放,且只计息不还款。第1年贷款
最新回复
(
0
)