首页
登录
职称英语
Today’s trumpet is similar to its ancestors EXCEPT that [originaltext] Today’
Today’s trumpet is similar to its ancestors EXCEPT that [originaltext] Today’
游客
2024-09-26
52
管理
问题
Today’s trumpet is similar to its ancestors EXCEPT that
Today’s trumpet is one of the world’s oldest instruments. It is the result of many centuries of development. Although it looks nothing like its ancestors, there are many similarities.All trumpets are hollow tubes. They are all blown. And they all use the players’ lips to produce the basic sound. The trumpet developed as players and makers worked to improve its design, size, shape, material, and method of construction.They wanted to create an instrument that would produce a beautiful and attractive tone, enable the performer to play all the notes of the scale, extend the range higher and lower, make it possible to play more difficult music, and, in general, be easier to play well. The remarkable way in which the modern trumpet achieves these goals is a measure of the success of all those who struggle to perfect this glorious instrument. The trumpet is actually me leading member of an entire family of related instruments. These are trumpets of several different sizes, and in several different keys. There are cornets, bugles, flue horns, and a number of others that are all similar to the trumpet in the way they are made and played.
选项
A、they are all hollow tubes.
B、they are all blown.
C、they all use the players’ lips to produce the basic sound.
D、they are all made by hand.
答案
D
解析
细节题。短文说作为世界上最古老的乐器之一,trumpet虽然在外观上与它们的祖先大不相同,但仍然在All trumpets are hollow tubes.They are all blown.And they all use the players’lips to produce the basic sound方面相同,所以D为符合题目要求的选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3775271.html
相关试题推荐
WhatwassaltusedtodoinEgyptthousandsofyearsago?[originaltext]Weh
Whenwasthebuildingbeingvisitedconstructed?[originaltext]Manyoftheb
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Todaytheofficiallanguage
Now,anation’spoliticalinfluencedependson[originaltext]Nowadays,thes
Whichofthefollowingcanbeinferredaboutthefirsttrumpetplayers?A、Theyco
Today’strumpetissimilartoitsancestorsEXCEPTthat[originaltext]Today’
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]IntheearlydaysoftheUni
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[originaltext]Afterretiringf
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
Inthesecircumstances,itisthemanagerswhocome______best.A、offB、onC、round
ThereisabigdifferenceaboutthedietsbetweenNorthernandSouthernChin
建筑市场的构成主要包括主体、客体和()。A.承包商 B.咨询服务机构 C.
已知M点实地高程为39.651m,N点的设计高程为40.921m。当在M、N中间
以下叙述中,正确的是()。A.编译正确的程序不包含语义错误 B.编译正确的程
下列关于住房公积金缴存的表述,错误的是()。A.每个职工只能有一个住房公积金
患者,女,35岁。新产后,阴道大量出血,色红有血块,小腹疼痛拒按,舌紫黯,脉沉涩
可引起小叶性肺炎的有A.金黄色葡萄球菌性肺炎 B.军团菌性肺炎 C.巨细胞病
A.胸腺 B.骨髓 C.扁桃体 D.脾 E.淋巴结机体内分布最广的免疫器
在现代公司治理结构中,董事会与经理的关系是( )。A.以契约为基础的平等协商关
最新回复
(
0
)