首页
登录
职称英语
What evidence thd investigators fad to find? [originaltext] A three-month pro
What evidence thd investigators fad to find? [originaltext] A three-month pro
游客
2024-09-26
43
管理
问题
What evidence thd investigators fad to find?
A three-month probe by South Korean special prosecutors reached its climax, Thursday, with some good news for the country’s largest corporation, and some bad news for its chairman.Investigators say they found no real evidence Samsung used a massive secret slush fund to bribe government officials. Earlier this year, a senior Samsung lawyer accused the company of tucking away more than $190 million for that purpose, prompting lawmakers to order the investigation. However,Samsung group Chairman Lee Kun-hee and nine of his associates will face other charges of corrupt financial dealings. Chief prosecutor Cho Joon-woong announced the charges on live nationwide television, Thursday. Samsung is a globally recognized brand.
选项
A、Evidence of fund to bribe Samsung group Chairman.
B、Evidence of fund to bribe government investigators.
C、Evidence of fund to bribe government officials.
D、Evidence of fund to bribe special prosecutors.
答案
C
解析
细节判断题。新闻中提到:调查员称他们没有确凿的证据证明三星公司曾用大量的秘密贿赂基金收买政府官员。故C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3775055.html
相关试题推荐
Thefinancialanalysisprojecthastobefinishedby[br][originaltext]M:We’v
Thefinancialanalysisprojecthastobefinishedby[originaltext]M:We’vegot
Becausethereisevidenceofseverelyharmfuleffectsfromchemicaldumps,theg
ThemancommittedallthefollowingcrimesEXCEPT______.[br][originaltext]
ThemancommittedallthefollowingcrimesEXCEPT______.[originaltext]Ac
Whocallsforinternationalmonitors?[br][originaltext]TheWhiteHousei
TheSenatebillaimsto______withinthenextsevenyears.[originaltext]
WhatwasRichardArkwrightwellknownas?[br][originaltext]RichardArkw
WhatwasRichardArkwrightwellknownas?[originaltext]RichardArkwright
What’stheexperimentdesignedtodemonstrate?[br][originaltext]Inourl
随机试题
[originaltext]W:Atwhattimecanweworkoutadeal?[/originaltext][audioFiles
EconomicDeclineinEuropeDuringtheFourteenthCenturyP1:Someverynegative
Fossilfuelsareamaincauseoftheworldwidetemperatureincrease.A、正确B、错误A原
Optimismisa______showntobeassociatedwithgoodphysicalhealth,lessdepres
Readthefollowingpassageandfillineachblankwithoneword.Choosethecorr
[originaltext](32)Iamoptimisticbynature.IamgladthatIamalive.Iamg
A.5 B.1 C.0 D.2
公司清算时每一股份所代表的实际价值是股票的()。A.票面价值 B.账面价值
下图显示了某市大专及以上文凭学历的人才数量,请问图中四种人才数量之和为多少人?(
感受域:是指人对于各种刺激所能感受的范围,亦即在感觉系统中,能够引起某一神经细胞
最新回复
(
0
)