首页
登录
职称英语
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 186
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 186
游客
2024-09-25
53
管理
问题
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 1860s has just opened at New York’s Metropolitan Museum of Art. His photographs show the now familiar, breathtaking views: Yosemite falls, Half Dome, El Capitan. They are grand and stately in their proportions and contain an extraordinary level of detail. It’s not surprising that viewers at the time felt mem awesome. They made Watkins’s name as a photographer and helped to influence the environmental movement that led to Congress and President Lincoln turning Yosemite into a national park.
Watkins was born in New York in 1829 and moved to California when he was 20. Soon after, he learned how to make photographs, a medium that was about as old as he was. These were the days of long exposures, glass plates, and processes that not only took time but were messy and toxic. Watkins began his commercial career by photographing California’s fast-growing mining industry for land-claim legal cases. His images needed to be as straight and correct as possible so they could be used in court as evidence. In 1861 Watkins was persuaded to visit Yosemite by the lawyer and businessman Trenor Park, whose mines he had photographed were in nearby Mariposa.
At the time, people spoke about Yosemite as though it were a Garden of Eden. Only the adventurous few had ventured into the wilderness and seen the spectacular valley, with its towering cliffs and thundering waterfalls. Yosemite had become a place of legend, a wonder of nature. Any mention of the Ahwahnechee who had lived in the valley for centuries was rare.
With its monumental subjects in mind, Watkins had a cabinet maker build an immense camera. It was so big. It held 18x22 inch glass-plate negatives. To transport all the camera equipment Watkins needed a 12-mule train. Just dragging all this equipment into Yosemite was an extraordinary feat in itself.
The photographs that Watkins created on this and subsequent expeditions to Yosemite show his mastery of balance and scale. He pointed his camera at the great rocks, trees and waterfalls and the result was as honest a portrait of nature as his mining pictures were of industry. He photographed as square-on to his subjects as he could get, and he filled the frame. When you look at the pictures your eyes take great delight in the textures. They have an incredible clarity that rejoices in the magnificence of nature.
Watkins enjoyed a great deal of success in his career—he won awards and exhibited internationally—but he was also a terrible businessman and very unlucky. By the end of the century he was nearly blind and living in poverty, but in 1906 it seemed like his luck might change—Stanford University was negotiating to buy his collection. Only a few days later, the earthquake hit San Francisco, and his studio burned to the ground in the fire that followed. His entire life’s work—glass negatives, albums, prints, documents—were gone. All we are left with of the man himself are a handful of letters, a diary, and some of the greatest landscape photographs taken in the 19th century. [br] It can be inferred from the last paragraph that______.
选项
A、very few artists can be good businessmen
B、Watkins’s works were recognized when he was alive
C、it was difficult to preserve the glass negatives
D、photography does harm to one’s eyesight
答案
B
解析
推断题。由题干定位至最后一段。该段第一句就提到沃特金斯在他的生涯中取得了巨大成功,并且在1906年,斯坦福大学协商购买他的藏品,由此可知,沃特金斯在世时,其作品就已经得到了认可,故[B]为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3773152.html
相关试题推荐
Takingphotographsisstrictly______here,asitmaydamagethepreciouscavep
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
Takingphotographsisstrictly______here,asitmaydamagethepreciouscavepai
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
随机试题
Theperiodofadolescence,i.e.,thepersonbetweenchildhoodandadulthood,
TheUnitedStates’predominanceinscienceandtechnologyisfading,arepor
Theauthorbelievesinthepassagethat______.[br]Accordingtothepassage,_
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)【B1】becauseofra
关于氯乙酸AS-D萘酚酯酶染色的说法以下不正确的是:A.胞质内出现红色沉淀为阳性
关于流行性腮腺炎,下列说法正确的是A.并发睾丸炎易导致不育症 B.局部疼痛不明
截至2020年第一季度,我国( )在资产规模、资金来源和网点布局上占据主导地位
适用于尾水较深,流量变化范围较小,水位变幅较小,或有排冰、漂木要求的情况,一般不
胰头癌伴梗阻性黄疸时,查体的特点是( )。A.胆囊表面光滑,伴局部肌紧张 B
患儿,10个月,因发热、腹泻3天就诊,大便每日10余次,量中,蛋花汤样,伴尿少、
最新回复
(
0
)