首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT mentioned in the passage? [br] [originaltext]
Which of the following is NOT mentioned in the passage? [br] [originaltext]
游客
2024-09-24
57
管理
问题
Which of the following is NOT mentioned in the passage? [br]
(14)Weighing too much can damage one’s health and obesity is a growing problem for both kids and adults around the world. Sleep might be one answer to the cause of the problem.(17-1)A new study has found that elementary school students who slept too little were more likely to gain weight. Past studies have shown a link between sleeping less and weighing more, but scientists have had a tough time determining " which came first, the chicken or the egg".(15-1)In other words, it hasn’t been clear whether kids who weigh too much have trouble sleeping, or whether sleeping less leads to weight gain. Both cases seemed equally possible.(15-2)To get a better idea of which causes which, the researchers interviewed the parents of 785 third graders from around the country. The parents answered questions about how well their kids slept that year. Three years later, the parents answered the same questions. By the sixth grade, 18 percent of kids involved in the study were fat.(17-2)The scientists found no relationship between weight and the students’ race or gender. It also didn’t matter how strict their parents were, or whether they were boys or girls. Obesity struck all of these groups equally. Even so, sleep seemed to be the key factor.(16)Over the 3 years of the study, the children averaged a healthy 9 hours of sleep a night. Some kids, however, slept a lot more—or less—than others.
选项
A、sleep time.
B、gender.
C、race.
D、parents.
答案
A
解析
细节题。根据“The scientists found no relationship between weight and thestudents’race or gender.It also didn’t matter how strict their parents were,orwhether they were boys or girls.”可知,儿童肥胖与他们的种族、性别、父母是否管教严格都没有关系,因此排除[B]、[C]和[D]。由“A new study hasfound that elementary school students who slept too little were more hkely to gainweight.”可知,文章主要讨论睡眠时间与肥胖之间的关系,可知[A]为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3772456.html
相关试题推荐
"Themantalkingwithmymomisourmathteacher"hasallthefollowingpossible
Whichofthefollowingsentencesindicatesprediction?A、Youmustbebackby10o
WhatisthereasonforthebanonimportsfromtheWest?[originaltext]Russi
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaboutAsiangrocerystores?[br]
Peoplestriketheanimalsintheeardrumto______.[br][originaltext]Howt
Fireantsinterlocktheirlegstogetherto______.[br][originaltext]Firea
Fireantsinterlocktheirlegstogetherto______.[originaltext]Fireantsli
TheU.N.agencyurgedAsiato______.[originaltext]TheU.N.Agencysaysa
Inthispassage,thespeakeristryingto______.[br][originaltext](14-
Accordingtothepassage,whatproblemdoestherecentresearchfind?[originalt
随机试题
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCent
消防泡沫泡灭火系统适用于甲、乙,丙类液体及一般固体火灾的扑扑救。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
女性,80岁,行走时不慎滑倒,即感右髋部疼痛,2小时后来院,查体右髋部有皮下淤血
下列描述中,哪种属于完全再生?A.动脉吻合口愈合 B.剖腹手术切口愈合 C.
张明同学是某市重点中学的学生,从初中开始他越来越讨厌上学,不爱学习,甚至对学习恨
长期服用奥美拉唑的老年患者,应监测A.骨密度 B.中枢神经系统症状 C.高镁
航空运输成本结构是低可变成本和()组成。A.高公共成本 B.低固定成本 C.
在公司的资本结构中,债务资本的多少、比例的高低,与公司价值没有关系。决定公司价值
重症肌无力的主要病理生理机制是A、乙酰胆碱释放量增多 B、乙酰胆碱释放量减少
最新回复
(
0
)