首页
登录
职称英语
What is the possible result of dismantling Unified Energy Systems? [originaltext
What is the possible result of dismantling Unified Energy Systems? [originaltext
游客
2024-09-19
58
管理
问题
What is the possible result of dismantling Unified Energy Systems?
One of Russia’s most ambitious economic reforms could finally get the go-ahead today. The plan to dismantle the world’s largest power company would create free market in electricity. Russia is on the verge of introducing its most ambitious economic reforms to date: liberalizing the state-controlled electricity sector. After two years of bitter debate, a highly controversial plan to break up the world’s largest electricity company should get the go-ahead today. Unified Energy Systems employs about 700,000 workers and is due to be split into many different companies in an effort to introduce competition into the market. But UES is also very inefficient and in desperate need of new plant and equipment.
选项
A、Another power companies will be reformed.
B、The state-controlled electricity sector will be intensified.
C、It will be divided into a lot of small companies.
D、Unified Energy Systems will sell plant and equipment.
答案
C
解析
细节判断题。题目中尽管出现了possible一词,但是我们的判断主要还是应该根据新闻的内容来进行。正确的选项应该是C项,因为新闻中提到:“统一能源系统(简称UES)现雇用了大约70万名工人,为了把竞争机制引入市场,预计会把它拆分为多家不同的公司。”其他选项中所涉及的内容不是不可能,但是不符合本段新闻的原意,故不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3765558.html
相关试题推荐
Accordingtotheconversation,PaulameetswithJimto______.[originaltext]M:H
Wherewillthewomanspendherweekend?[br][originaltext]M:Youmentionedtha
Wherewillthewomanspendherweekend?[originaltext]M:Youmentionedthatyou
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[br][originaltext]
What’sthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext](27)Liftoffofth
What’sthemainideaofthenewsitem?[originaltext](27)Liftoffofthespac
Thebillbanssmokingin______.[originaltext](23)GeorgiagovernorSonnyPer
Whendidthelatestbombexplosiontakeplace?[originaltext]Abombrippedt
Whatisthemajortopicofthisspeech?[br][originaltext]NorwayandJapan
Itcanbeinferredfromthe2009surveythat______.[br][originaltext]Like
随机试题
"littledidtheEnglishpeopleownhimforhisservice"(paragraphone)meansth
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehavea
[originaltext]M:DoctorWhite.(19)werecentlylearnedthatalargepieceofth
患儿男,9岁,患肾病综合征1年,给予激素治疗,近2天有发热,皮肤上可见到较多皮疹
35岁妇女,发现左卵巢肿物6年,近半年肿物增长快,伴尿频。妇科检查:子宫常大,子
阅读以下材料,回答问题。 一位教师上《念奴娇·赤壁怀古》一课的时候,设计了讨论
肾气丸原方中干地黄与炮附子的用量比例是A.1:1B.4:1C.6:1D.8:1E
下列选项中,属于正确的学生观的是()。 ①学生是发展着的人 ②人是未完成的
施工单位应当对管理人员和作业人员( )至少进行一次安全生产教育培训。A.每半年
混凝土粗骨料是指粒径大于()mm的骨料。A.5 B.10 C.15 D.2
最新回复
(
0
)