首页
登录
职称英语
How did the attack in London affect the global financial markets? [originaltext]
How did the attack in London affect the global financial markets? [originaltext]
游客
2024-09-19
66
管理
问题
How did the attack in London affect the global financial markets?
As you might expect, these attacks in London have had an effect on the global financial markets. Initially the news produces steep falls on the European exchanges. Well what’s very striking is that the share markets are actually proving rather resilient. And there were these big falls on the European exchanges on Thursday, but that hasn’t been the case around the world. In East Asia for example, Tokyo’s Nikkei average is actually up just under half a percent, and that’s taking a lead from New York, where the DOW finished up 0.3% on Thursday. That is a big contrast with the European exchanges. What we are not seeing is the kind of sustained falls that we saw after the events of 9.11. So the markets are taking a much more pragmatic view this time.
选项
A、It led to steep falls on global exchanges.
B、It brought a little rise on European exchange.
C、It had no affects at all.
D、It didn’t cause any sustained falls.
答案
D
解析
细节判断题。本题涉及对新闻内容多处细节的把握,必须一一排除选项。根据第1句可排除C;新闻说欧洲股市大跌,但全球市场的情况并非如此,因此A、B错误。最后新闻说没有看到持续下跌的情况,因此可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3765552.html
相关试题推荐
Howmanypeoplegotwoundedinthisincident?[originaltext]AtleasttwoLib
Howmanymajorgeneralswerekilledintheattack?[br][originaltext]Fifty
Accordingtothenews,mostofthevictimswere[originaltext]Fifteenpassen
Whatisthethemeofthepresident’sspeech?[br][originaltext]Duringasp
Whatisthethemeofthepresident’sspeech?[originaltext]Duringaspeechy
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Researchintothei
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[originaltext]Researchintotheicecap
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[br][originaltext]M:Wha
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[originaltext]M:Whatdoy
Whatdoesthemanwant?[br][originaltext]W:CanIhelpyou,sir?M:Yes.Coul
随机试题
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandt
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayent
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
政府投资的公共基础设施建设项目,业主在项目设计准备与审定决策阶段的工作内容有(
对于医源性感染污染的途径,哪项是错误的A.交叉感染 B.空气 C.药品 D
建设工程质量的特性中,“在规定的时间和规定的条件下完成规定功能的能力”是指工程的
关于排列图的说法,正确的有()。A.排列图左边的纵坐标表示影响因素发生的频
根据《标准施工招标文件》,在合同约定的期限内,承包人应提交给监理人的工程质量保证
最新回复
(
0
)