首页
登录
职称英语
According to the speaker, why don’t students like studying history? [originaltex
According to the speaker, why don’t students like studying history? [originaltex
游客
2024-09-19
62
管理
问题
According to the speaker, why don’t students like studying history?
There are a lot of students who dislike studying history. The problem is not necessarily that the subject is boring. It is just hard to get excited about something when it is presented in a boring manner. I had a different experience though. My American history professor, Dr. Anais Ninn, was unforgettable. When Dr. Ninn described events they seemed to leap from the pages. It was partly because she made it sound like a live radio news report. Dr. Ninn imitated John Adams, a well-known silversmith of the revolutionary period. John Adams helped to organize the colonists who were angry about the way the British seemed to control their lives through unfair taxes. Dr. Ninn imitated the way John Adams had given his speeches and helped to plan the revolutionary activities. She told us how Adams had come up with a plan in 1775 to use two lanterns as signals if the British were going to attack by sea. If the scout saw the lamps, he was supposed to jump on a horse and warn the rest of the Americans of the attack. Professor Ninn described the battles to us in detail. The weapons they used at those times were primitive, but the effects were terrible. If a man was wounded then, he would probably die from the infection. As Professor Ninn described these batdes, I felt as though history had come alive.
选项
A、History teachers are not patient.
B、Students are not hardworking.
C、The professors don’t make it attractive.
D、Students don’t think it important.
答案
C
解析
细节题。文章开头说“学生对学历史不感兴趣,并不一定是因为这个学科很枯燥。而是因为当这个学科被用一种枯燥的方式讲述时很难使学生感到兴奋”。故C项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3765545.html
相关试题推荐
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[originaltext]Before18
InAsia,thepercentofthestudentswhoseeyesarebeingdamagedis______.[br]
InAsia,thepercentofthestudentswhoseeyesarebeingdamagedis______.[br]
InAsia,thepercentofthestudentswhoseeyesarebeingdamagedis______.[ori
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
Digitaltextbooksare【D1】______thewaymanystudentslearn.AlltheFairfax
随机试题
Althoughhewasnotcaughtcheatingontheexam,thefeelingofguilt______over
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryfor
Ourguestswillbeguidedtosafetythroughthefire-escape______afire.A、asa
Themomentumisbuildingaheadofnextmonth’sG8summitinScotlandwheret
______withsteamengines,turbineshavemuchhigherefficiency.A、ComparedB、Whi
Doyouknowhowtobegreen?Weallneedahealthyenvironment,butweproduc
下列有关工业总产值与销售产值之间关系的说法中不正确的是( )。A.工业总产值的
特许经营融资招标项目中,()是反映投标人资格能力的关键因素。A、信誉B、融资能
国家法律或国家药品监督管理部门规定某些药品在销售前或者进口时,必须经过指定药品检
最不适合作为队列研究的人群是( )。A.一个地区一定年龄组的全部人口 B.暴
最新回复
(
0
)